Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Herengracht 136 1015BV Amsterdam, Grachtengordel-West

Huurprijs € 1.750 

Bewaar object

Omschrijving

Herengracht 136 (1015 BV) te Amsterdam Centrum.

Er is nog 1 kantoorunit beschikbaar voor ca. 6-8 personen en de kantoorunit is gemeubileerd. Verder heeft de unit medegebruik van de algemene ruimte en 2 spreekkamers.

Omschrijving:
Het gebouw is gelegen aan de prachtige stijlvolle Herengracht in Amsterdam. Het Grachtenpand is nabij de Dam, Centraal Station, het Anne Frank Museum en vele winkels en horecagelegenheden. De Herengracht heeft een prettige mix van wonen en werken en in het gebouw zijn diverse huurders(s) aanwezig, waarvan o.a. makelaarskantoor Finsens, die zich richt op woningen en taxaties.

Verder is er gemeenschappelijk gebruik van twee mooie spreekkamers en in het souterrain is een aparte keuken met lunchruimte aanwezig.

Begane grond: ca. 6 -8 werkplekken, excl. alg ruimte en vergaderkamers
1e verdieping: ca. 4 werkplekken, excl. alg ruimte en vergaderkamers - verhuurd
2e verdieping: ca. 4 werkplekken, excl. alg ruimte en vergaderkamers - verhuurd

Onderstaande units zijn beschikbaar met de navolgende huurprijzen per maand:
Begane grond 1.750,- per maand en 250,- service kosten, beide excl. btw

De huurtermijn in overleg, voorkeur voor 1 jaar + 1 optiejaar.

Waarborgsom is van toepassing.

Voor meer informatie of bezichtiging, kunt u ons altijd contacten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-06-2016
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1614

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-West

Grachtengordel West behoort staat net als de rest van de grachtengordel sinds 1 augustus 2010 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Er bevinden zich, naast woonhuizen en kantoren, bezienswaardigheden en musea als het Anne Frankhuis, het Grachtenhuis, het Bijbels Museum en Huis Marseille. Ook de zogenoemde negen straatjes vind je hier: een populair winkel- en horecagebied.
De grachtengordel; een systeem van brede kavels
De wijk in stadsdeel Centrum ligt langs de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht en wordt aan de noordzijde begrensd door de Brouwersgracht en aan de zuidkant door de Leidsestraat. Vanaf de Brouwersgracht in het noordwesten van de binnenstad gaan de vier brede grachten evenwijdig aan elkaar naar beneden om na een bocht naar rechts tegen de Amstel aan te eindigen. De gordel, met haar straten, kades, bruggen en huizen, kenmerkt zich door een systeem van vrijwel identieke, brede kavels met binnentuinen. Aan dit deel van Amsterdam kun je de welvaart van de Gouden Eeuw goed zien, al stammen de meeste grachtenpanden uit de 18e eeuw. Dankzij verbouwingen door de jaren heen, is er naast de originele bouw een verscheidenheid aan gevels en architectuur te bewonderen. Het is dan ook een grote trekpleister voor toeristen van over de hele wereld.
De grachtengordel op de Canon van Amsterdam
De gordel heeft een rijke geschiedenis. Tot eind 16e eeuw bestond Amsterdam uit het deel binnen het Singel en de Kloveniersburgwal. Na de Alteratie, in 1578, veranderde dit en groeide de stad explosief. In 1613 werd vanaf de Brouwersgracht begonnen met het uitgraven van Grachtengordel West: het begin van de Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. De grachtengordel is - volkomen terecht natuurlijk deel van de Canon van Amsterdam, een lijst van vijftig belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen in de geschiedenis van de stad.