Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Herengracht 499 1017BT Amsterdam, Grachtengordel-Zuid

Huurprijs € 250 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Creatieve kantoorruimte te huur gelegen aan de Herengracht 499

De locatie aan de Grachten is zeer creatief ingericht en is daarom zeer interessant voor (internationale) start-ups and scale-up bedrijven. Er zijn diverse werkplekken en werkkamers beschikbaar en alles wordt volledig hoogwaardig aangeboden, zoals volledig gemeubileerd, snel internet, lekker koffie en de diverse vergaderkamers.

Voor € 250,- kan men al een plek huren en in de all-inclusieve fee zitten dus alle services. Verder krijgen de members de beschikking over twee Biro’s, die voor het pand gereed staan!

Merkspace:
Met het eerste “Sports-tech Innovation-centre” ter wereld en een grote “Asian incubator”, richt Merkspace zich voornamelijk op start-ups die internationaal willen groeien.

Merkspace heeft 5 vestigingen in Israël en met de korte lijntjes met de start-up scene in Tel Aviv krijg je als member toegang tot de beste sprekers, tech- innovators en experts en minstens net zo belangrijk venture capitalists.

Maandelijks zal er een uniek samengestelde groep experts richting Amsterdam komen voor lezingen, mentor services en het “investors breakfast”.

Naast start-ups zijn ook service-providers, freelancers en kleinere- tot middelgrote bedrijven die hier van willen profiteren, meer dan welkom.

Tijdens een bezichtiging kunnen we alles laten zien en uitleggen, voor meer informatie, 020 6182222

---------------------------------------------

Creative office space for rent:

- Fully furnished office space available for freelancers, start-ups, scale-ups
- All high-end service (nice coffee, meeting rooms, garden, 2Biro's in front of the building for the members)
- Office seat starts from € 250,- per month
- Interesting business network among the (international) members
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-08-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1905

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is

Lees verder