Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Herengracht 576 1017CJ Amsterdam

Huurprijs € 295 per m2/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Te huur - Een prachtig grachtenpand aan de Herengracht 576 - (meer informatie: 020 6182222)

Het prachtige grachtenpand aan de Herengracht is gelegen tussen de Utrechtsestraat en Amstel in. Het pand heeft mooi uitzicht op de gracht als de achterliggende tuin.

De omgeving biedt exclusieve huisvesting aan gevestigde namen als o.a. Booking.com, BNP Paribas en Guerilla Games. Verder is er een perfecte mix van gezellige (koffie) bars en (lunch) restaurants, zoals, George Deli USA, Hummbar, Starbucks, Vapiano en Wagamama.

Op dit moment zijn er 2 verdiepingen die voor de verhuur beschikbaar zijn;

Alle kantoorruimten zijn zeer hoogwaardige en worden turn-key opgeleverd.

Elke kantoorruimte is goed bereikbaar via een prachtig trappenhuis als met de panoramalift. Op dit moment wordt de 1e en 2e verdieping nog gehuurd door twee creatieve (internet)bedrijven.

In totaal is er circa 496 m² beschikbaar en onderverdeelt als volgt:

Eerste verdieping: (beschikbaar per 1 sept 2017)

Tuinzijde

ca. 131 m²

Tweede verdieping: (beschikbaar per 1 sept 2017)

Grachtenzijde Tuinzijde Totaal

ca. 174 m² ca. 131 m² = 305 m²

Derde verdieping: (per direct beschikbaar)

(deelverhuur is bespreekbaar vanaf ca. 40m² inclusief algemene ruimte)

Huurprijzen:
1e en 2e etage (prijzen verschillen tussen): € 295,- - € 325,- per m² per jaar, exclusief btw en service kosten

Huurtermijn:
Voorkeur voor een 5 jaar huurovereenkomst.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt een overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus servicekosten en beiden te vermeerderen met BTW.

Indexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Oplevering:
Het gehuurde wordt opgeleverd o.a. voorzien van:
- Gemeenschappelijke representatieve royale entree
- Snelle ruime panoramalift
- Royaal trappenhuis
- Gemeenschappelijke toiletten op elke verdieping
- Kabelgoten voorzien van electra-, data- en telefoonbekabeling
- Centrale verwarming middels radiotoren
- Volledig geoutilleerde pantry’s
- Verlichtingsarmaturen en mechanische ventilatie met koeling
- Vloerbedekking (daar waar aanwezig)

Huuringangsdatum:
1e verdieping, beschikbaar vanaf 1 september
2e verdieping, beschikbaar vanaf 1 september

Bereikbaarheid:
De locatie is zeer goed bereikbaar met de auto als openbaar vervoer. Via het Amsterdam CS gaan bv: verschillende tramlijnen, buslijnen en metrolijnen. De haltes zijn op enkele minuten afstand. Verder is er ook betaald parkeren in o.a. de parkeergarage, de Stopera.

Algemeen:
Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed.

Meer informatie:
Graag laten wij de beschikbare kantoorruimte zien, u kunt ons altijd bellen op 020 6182222
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-03-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1860

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.