Herenweg 96 Bouwnr 5 0 ong 3648CL Wilnis, Wilnis

Bewaar object

Omschrijving

Nieuwbouwproject Bij De Krom bestaat uit vijf moderne patiowoningen, Woning A, B, C, D en E. Woningen A, B en C hebben dezelfde specificaties. Woningtype D kent een unieke indeling, evenals woningtype E..

De woningen A,B,C hebben een woonoppervlakte van maar liefst honderdvijftig vierkante meter. De benedenverdieping kent een praktische en comfortabele indeling met de primaire woonfuncties op de begane grond, zoals een riante woonkamer en een keuken, maar ook de mogelijkheid tot een slaapkamer en badkamer. Er kan gekozen voor deze levensloopbestendige indeling, maar de benedenverdieping kan naar wens anders worden ingedeeld. Constructief is hiermee rekening gehouden. Bijvoorbeeld kan de slaapkamer worden ingericht als werkkamer of praktijkruimte. Ook kan de slaapkamer als open keuken ingericht worden, waardoor een nog ruimere woonkamer ontstaat. Op de verdieping bevinden zich drie (slaap)kamers en een ruime badkamer. De grootste kamer heeft toegang tot een ruim dakterras. Het dakterras is ook vanaf de overloop toegankelijk.

De woningen D en E hebben een iets kleinere woonoppervlakte en andere indeling op de begane grond en verdieping.

Wat alle woningen gemeen hebben, is dat zij gelegen zijn aan het water. Daarnaast beschikken alle woningen over volop buitenruimte, waardoor het van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat goed toeven is op één van de terrassen of op een bankje voor de woning. Iedere woning beschikt over twee eigen parkeerplaatsen.

Groen, gemoedelijk, polderrijk en bereikbaar. Dat zijn woorden die het wonen in Wilnis typeren. Met de skyline van Amsterdam aan de horizon is het dorp Wilnis zeer goed bereikbaar vanuit de grote steden, maar kent zij toch die prettige sfeer van het wonen in een dorp. Dat is fijn thuiskomen na een drukke dag. Wilnis heeft goede voorzieningen, zoals diverse winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés en bijna allemaal op loopafstand. Bovendien leent de omgeving zich uitstekend voor het maken van fiets- of wandeltochten door het uitgestrekte Groene Hart.

Unieke mogelijkheid tot wonen aan het water
Achter de Herenweg, bij De Krom worden vijf unieke patiowoningen gerealiseerd. Eigentijds wonen in een gemoedelijke omgeving, voor mensen van alle leeftijden, die willen genieten van een ruime, onderhoudsvriendelijke woning. De vijf patiowoningen hebben een moderne uitstraling en liggen aan een zijsloot van de Ringvaart, een open waterverbinding naar onder andere de Vinkeveense Plassen. Op slechts twintig vaarminuten bevindt zich deze uitgestrekte plas. Ook in de richting van Amsterdam of Breukelen zijn prachtige dagtochten mogelijk. Gewoon vanuit uw eigen woning aan het water. Een goed gevulde picknickmand mee...

De gekozen bouwmaterialen zijn hoogwaardig, blijven mooi en vragen weinig onderhoud. Een mooie tijdloze woning die in de loop der tijd alleen maar mooier wordt! Uitgangspunt is om de woningen duurzaam te bouwen. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De woningen worden onder andere voorzien van zonnepanelen op het dak en worden optimaal geïsoleerd.

De woningen worden ontwikkeld in opdracht van Mulckhuyse Projectontwikkeling en gerealiseerd door bouw- en aannemingsbedrijf C. Mulckhuyse b.v.

Zie voor meer informatie ook de website www.bijdekrom.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-08-2016
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Herenweg 96 Bouwnr 5 0 ong 3648CL Wilnis, Wilnis

naar Herenweg 96 Bouwnr 5 0 ong 3648CL Wilnis, Wilnis
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand