Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Het Hoogt 227 1025GW Amsterdam, Plan van Gool

Bewaar object

Omschrijving

Starters opgelet! Licht en sfeervol 2- kamer appartement van ca. 56 m2 in het Plan van Gool, grenzend aan het winkelcentrum “Boven het IJ” en op loopafstand van de Noord-Zuidlijn! Gelegen op de 3e verdieping met een balkon op het ZUIDEN met heerlijk vrij uitzicht! Hier kun je genieten van de zon en het uitzicht op veel groen!

Bereikbaarheid en omgeving:

Met de auto ben je binnen enkele minuten op de Ring A10 en de IJtunnel richting Amsterdam-Centrum. De auto parkeer je op de openbare weg (betaald) en er is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (parkeervergunning € 15,- per halfjaar) De gratis IJplein pont naar Amsterdam Centraal Station is op fietsafstand, de busverbinding naar het bruisende Centrum van Amsterdam op loopafstand, net als de toekomstig nieuwe Noord-Zuidlijn!

In Amsterdam-Noord is inmiddels al een aantal jaren de vernieuwing aan de gang met een grote diversiteit aan eetgelegenheden waaronder café-restaurant Stork, De Goudfazant, The Rock, de IJ-hallen met restaurant Pllek, het Noorderlicht en De IJ-kantine, Amsterdam Marina met Loetje aan het IJ, de Tolhuistuin. Maar ook de van der Pekstraat is geheel vernieuwd en voorzien van markten, leuke winkels en horeca zoals Smaaqt en Il Pecorino. Via de van der Pekstraat bereik je de pont, filmmuseum het Eye, de tolhuistuin, en de ADAM toren. De komst van de Noord-Zuidlijn draagt bij aan een positieve ontwikkeling van het groene en sfeervolle stadsdeel. Ook het recreatiegebied ’t Twiske is op fietsafstand. Dit recreatiegebied heeft diverse recreatieve mogelijkheden zoals, fiets- en wandelroutes of gewoon een heerlijk stukje varen. De pittoreske dorpjes ten noorden van Amsterdam; Durgerdam, Zunderdorp en Ransdorp, zijn allemaal in de buurt.

De globale indeling van de woning is als volgt: (zie ook de plattegrond in de fotobijlage)

Derde verdieping:

Hal/ entree: separaat toilet en een handige inpandige berging, ruime woonkamer met half open zijdeglans witte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer heeft een nieuwe pui met veel glas, waardoor de woonkamer heel mooi licht is en een prachtig vrij uitzicht heeft over het groen. Echt genieten! Via de woonkamer heb je toegang tot het balkon. Vanuit de hal is er toegang tot de ruime slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en wasmachine aansluiting. Vanuit de slaapkamer is er ook toegang tot het op het zuiden gelegen balkon aan het park.

Buiten het appartement bevindt zich op de begane grond en op de 3e verdieping een individuele berging.

De gebouwen: Het complex van 'Het Plan Van Gool’ is een mix van galerij- en poriekflats en zijn uniek vanwege de architectuur. Het complex is in de jaren zestig door de architect Van Gool ontworpen. De huidige bewoners hechten veel waarde aan het huidige ontwerp. Bij de renovatie en upgrade van het complex is zoveel mogelijk het huidige ontwerp met zijn aviobruggen en kleuren in tact gebleven. Het complex van het Plan van Gool heeft daarmee een uniek karakter!

De renovatie en upgrading: van onder tot boven is het Plan van Gool vernieuwd. Er is een duurzaam klimaatsysteem gebaseerd op lage temperatuurverwarming waardoor het leefklimaat aangenamer wordt. De puien in de gevel zijn vervangen voor puien met isolerende beglazing, de overige geveldelen zijn schoongemaakt en opgefrist, er is veel aandacht besteedt aan duurzaamheid.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte van totaal ca. 56 m2. (conform NEN 2850 norm)
- De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 april 2056.
- Gelegen op de 3e verdieping.
- Gelegen woning voorzien van een keurige laminaatvloer.
- Actieve VvE en de servicekosten bedragen € 92,00 per maand.
- Eigen (fietsen) berging op de begane grond en een berging aan de galerijzijde. (3e verdieping) - vernieuwen aluminium puien
- Glas is vervangen voor HR++ glas
- nieuw verwarmingssysteem gebaseerd op lage temperatuur verwarming. Deze is energiebesparend, geeft een beter wooncomfort en een betere luchtkwaliteit.
- CV en warmtemeters zodat het individuele gebruik kan worden gemeten.
- Videofoon.
- Unieke en bijzondere architectuur met veel aandacht is voor duurzaamheid, door o.a. zonnepanelen.
- Beginhalte van de Noord-Zuidlijn zeer nabij.
- Veel voorzieningen zijn op loopafstand. (park, winkelcentrum Boven ‘t IJ en openbaar vervoer)
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving en er is geen wachtlijst voor één of twee parkeervergunningen.
- Notaris: keuze koper. (binnen de notarisring Amsterdam)

- Oplevering in overleg.
- Vraagprijs: € 199.000,-
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
56 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Buikslotermeer

Buikslotermeer ligt centraal in Amsterdam-Noord. De wijk ligt tussen het Noord-Hollands kanaal, de Waddendijk en het Baanakkerspark. Buikslotermeer heeft bijna 12.000 inwoners en ruim 5.500 woningen. In Loenermark staan veel flats, de Kleine Rode Kruisbuurt en het voormalige Nintermanterrein bestaan alleen uit koopwoningen.

Kaart Het Hoogt 227 1025GW Amsterdam, Plan van Gool

naar Het Hoogt 227 1025GW Amsterdam, Plan van Gool
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand