Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Hoekenrode 3 1102BR AMSTERDAM, Amsterdamse Poort

Huurprijs excl. BTW € 215 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

For English, see below:

Omschrijving:
In het NieuwAmsterdam gebouw, midden in het hart van Amsterdam ZuidOost en op een steenworpafstand van NS Station Bijlmer Arena komt per 1 oktober 2018 819 m2 kantoorruimte beschikbaar. De ruimte bevindt zich in moderne staat en kan in overleg met huurder turn-key opgeleverd worden.

Nieuw Amsterdam Gebouw:
Het gebouw is tussen 2011 en 2013, zowel van buiten als van binnen, volledig gerenoveerd.
Het interieur heeft nieuwe technische installaties, plafonds, high-efficiency lichten en een modern gebouw-monitorsysteem. Ook is toen de nieuwe gevel met aluminium panelen en HR++ glas geïnstalleerd.
Op de begane grond, die volledig van glas is, zijn faciliteiten als bars, restaurants en hotels te vinden. De renovatie heeft er in geresulteerd dat het gebouw is uitgerust met een Energielabel A en een BREEAM certificaat.

Beschikbaarheid:
Ongeveer 819 m2 op de vierde verdieping alsmede 17 parkeerplaatsen in de bijbehorende garage.

Huurprijs: €215,- per m2 per jaar

Servicekosten: Nader te bepalen.

Omgeving:
Op het Hoekenrodeplein, tegenover station BijlmerArena, ligt het NieuwAmsterdam gebouw. Het Hoekenrodeplein is de centrale verbinding tussen de ArenA Boulevard en het winkelcentrum Amsterdamse Poort. Het plein, dat onlangs een facelift en upgrade heeft ondergaan, kent een mix van bars, restaurant, hotels en verschillende winkels. De Arena Boulevard en de Amsterdamse Poort kennen een groot aanbod van recreatie-en winkelfaciliteiten.

Bereikbaarheid
Het gebouw ligt recht tegenover het NS Station Bijlmer Arena wat voor een uitmuntende bereikbaarheid per OV zorgt.
Het station is één van de meeste belangrijke openbaar vervoer-hubs voor trein, metro en bus in de regio. Amsterdam Centraal is, met het OV, binnen 16 minuten bereikbaar en Schiphol Airport binnen 13 treinminuten.
Per auto is het object bereikbaar via de Rijksweg A2 en de ring A10, die op enkele minuten afstand liggen.


ENGLISH:


Description:

At the NieuwAmsterdam building, located in the heart of Amsterdam Southeast, next to the Amsterdam Bijlmer ArenA metro station, 819 sq. m modernized office space is available per October 1st 2018. In consultation with the new tenant, this office space can be delivered in turn-key condition.

Nieuw Amsterdam Building:
The property underwent an extensive redevelopment between 2011 and 2013, both inside and out. The interior was given new technical installations, ceilings, high efficiency light fixtures and a modern building monitoring system. A new facade comprising aluminium panels and HR++ glass was installed. The high, glass-fronted ground floor extension houses facilities such as bars and restaurants and the entrances to the hotel and offices. The property is connected to the city heating and cooling system. These improvements resulted in an improved energy label (A) and a BREEAM certificate.


Availability:
Approximately 819 sq. m on the 4th floor and 17 parking-spaces in the parking garage. The space will be available per October 1st 2018 and is available for 2 years.

Rent: €215,- per square meter per year (excl. VAT)
Servicecosts: To be determined.

Environment:
The NieuwAmsterdam building is located at Hoekenrodeplein, the square which links the ArenA Boulevard with the Amsterdamse Poort shopping centre. The square had a face-lift and there is a stylish mix of bars, restaurants and services. The ArenA Boulevard and the Amsterdamse Poort shopping centre already offer a wide range of entertainment and retail facilities.

Accessibilty:
The building is directly opposite the Amsterdam Bijlmer ArenA station, offering excellent public transport access.
This station is one of the most important public transport hubs in the area, with train, bus and metro and taxis. The travelling time from Amsterdam Bijlmer Arena station to Amsterdam Central station is just 16 minutes and to Schiphol Airport the travelling time contains 13 minutes.
Also enjoying good accessibility by car due to the two major motorways (the A2 and the A10 ring road) on just a few minutes' drive awayLees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-01-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
819 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Hoekenrode 3 1102BR AMSTERDAM, Amsterdamse Poort

naar Hoekenrode 3 1102BR AMSTERDAM, Amsterdamse Poort
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand