Hofgeest 49 1102EB Amsterdam, Rechte H-buurt

Vraagprijs € 175.000 

Bewaar object

Omschrijving

Think big; zodra je over de drempel van dit appartement stapt zie jij de mogelijkheden! Tover jij dit alles om tot een ruim en comfortabel droom huis? En zie jij dingen die anderen niet zien? Dan is dit het appartement voor jou!

Je kunt dit huis helemaal omtoveren tot jouw veilige thuishaven, een plek waar jij je thuis voelt en naar jouw smaak en stijl. Kies je voor de huidige indeling of zou jij alles anders doen? Aan jou de keuze!

Verder beschik je over een woningbreed balkon waardoor je, na het moderniseren van de woning, zowel binnen als buiten volop kan genieten van woonplezier!

Kan onze makelaar jou hier verwelkomen? Kom binnen!

Indeling
Begane grond: op de begane grond vind je de centrale entree met de brievenbussen en vanuit hier heb je toegang tot een separate berging.

Eerste verdieping: vanuit de hal zijn alle vertrekken in dit appartement te bereiken. Laten we beginnen in de woonkamer. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Hier zie jij meteen de mogelijkheden; een grote hoekbank vol met zachte kussens waar je na een drukke dag op het werk lekker kan relaxen. Gezellig samen met een goed glas wijn, of juist alleen met een goed boek. Zie jij jezelf al zitten?

Deze ruimte kun je nog naar eigen wens en smaak afwerken. Ga je voor classy donker of juist voor licht en trendy? De keuze is aan jou, jij zorgt dat dit jouw plekje zal worden!

De keuken is helemaal om te toveren tot jouw droomkeuken! Je kunt er voor kiezen om de keuken ergens anders te plaatsen en een open keuken te realiseren. Een moderne, hippe keuken met een grote kastenwand met alle apparatuur die je nodig hebt om de lekkerste recepten op tafel te toveren... Laat je fantasie op de vrije loop en voor je het weet sta jij te koken voor al je vrienden en familie! Een tijdloze mooimaker; zo kunnen we deze prachtige keuken ook wel benoemen zodra jij hier klaar bent!

Dit appartement is voorzien van 4 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn stuk voor stuk lekker licht, dit komt mede door de grote ramen. Alle kamers zijn naar eigen wens en smaak af te werken, waardoor je hier met jouw stijl goed uit de voeten kunt.

Ook de badkamer is nog zelf in te delen en af te werken. Stel je toch voor... je komt uit je werk en het is een drukke dag geweest. Hoe lekker is het om dan helemaal tot rust te komen in een heerlijk bad met een leuk tijdschrift? Of ga je voor een verkwikkende douche in je schitterende ruime inloopdouche? Alle mogelijkheden zijn er, waar ga jij voor?

Locatie
Het appartement ligt op loopafstand van de Amsterdamse Poort en ook het openbaar vervoer (bussen, trein en de metro) vind je op slechts enkele minuten lopen. Voor de ontspanning kun je terecht in het Nelson Mandelapark met in de zomer het gezellige Kwaku festival! Kortom, een fijn appartement die je nog helemaal naar je eigen smaak kunt maken, gelegen op een gunstige locatie!

-Servicekosten 278,35 per maand, dit is inclusief 112,30 verwarmingskosten.


VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D? BEKIJK DE WONINGPRESENTATIE OP ONZE WEBSITE.
De knop [3D View] op onze website geeft toegang tot een virtuele rondleiding in 3D. De tour laat zien hoe je van de ene kamer naar de hal loopt, de badkamer in. Alsof je in het huis bent en er zelf doorheen wandelt. Voor de ultieme beleving kijk je met een Google Cardboard VR-bril, verkrijgbaar bij onze makelaars.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 278 p/m
Aanmeldingsdatum
23-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Hofgeest 49 1102EB Amsterdam, Rechte H-buurt

naar Hofgeest 49 1102EB Amsterdam, Rechte H-buurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand