Holendrecht 27 1391VT ABCOUDE, Abcoude

Bewaar object

Omschrijving

ZEER BIJZONDERE AANBIEDING: WONING MET AANGRENZEND BOUWPERCEEL IN EEN KOOP!!

Uitgebouwde hoekwoning in blokje van drie met voor- en achtertuin en, haaks op dit perceel, het naastgelegen perceel van 170 m2 met een bouwvergunning voor het bouwen van een kantoor of een woning!
Het perceel waar de bouwvergunning op is verstrekt kan met de auto worden bereikt en kan ook worden gebruikt voor parkeren op eigen terrein!
De woning heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een weids uitzicht en is gelegen op een perceel van 328 m2 eigen grond. Totale perceelgrootte derhalve liefst 498 m2!

Via de entree/hal met toilet komt u in de lichte L-vormige woonkamer met open haard en openslaande deuren naar de achtertuin.
De keuken, met zowel een voor- als achteruitgang, is geplaatst in de zij-aanbouw welke de woning verbindt met de inpandig te bereiken voormalige garage, thans werkkamer, en de achtergelegen schuur.
De 1e verdieping omvat naast de overloop met 2e toilet en badkamer met douche en wastafel een drietal slaapkamers (de ouderslaapkamer met een balkon) en voorts een ruime waskamer op de zij-aanbouw!
Op de 2e verdieping bevinden zich naast de overloop met berging en de c.v.-installatie nog twee slaapkamers met elk een dakkapel.

De ruime en bijzonder leuk gelegen achtertuin grenst aan een weilandje toebehorend aan de achtergelegen boerderij aan de Meerweg.

LET OP: DIT ZOU NAAST EEN TRADITIONELE KOOP WELEENS EEN IDEALE KOOP KUNNEN ZIJN VOOR IEMAND DIE KANTOOR AAN HUIS WIL, EEN TOEKOMSTIG MANTELZORGER OF EEN BELEGGER!!!!!!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
158 m²
Perceeloppervlakte
498 m²
Inhoud
548 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Holendrecht 27 1391VT ABCOUDE, Abcoude

naar Holendrecht 27 1391VT ABCOUDE, Abcoude
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand