Honselersdijkstraat 32 III 1059GD Amsterdam, Delflandpleinbuurt Oost

Bewaar object

Omschrijving

** OPEN HUIS **
Deze woning is zonder afspraak te bezichtigen op:
• vrijdag 30 maart 2018 van 16.00 - 17.00 uur;
• dinsdag 3 april 2018 van 16.00 - 17.00 uur.


Dit royale 3-kamer hoekappartement, met een zonnig balkon op het westen, heeft een woonoppervlakte van 64 m². Op de begane grond bevindt zich een privé fietsenberging en op de vijfde verdieping een grote zolderberging. De woning ligt aan een rustige straat in de gunstig gelegen Westlandgracht buurt. In de directe omgeving vind je vele, hippe horecagelegenheden. Denk hierbij onder andere aan: Drovers Dog, Restaurant Helder, Stadscafé Van Mechelen en Gent aan de Schinkel. Op loopafstand ligt de tram-/metrohalte Heemstedestraat, binnen 20 minuten is het Leidseplein te bereiken. Daarnaast is het appartement ideaal gelegen ten opzichte van het Centrum, de Zuidas, het Vondelpark en diverse uitvalswegen waaronder de A-10, A-9 en de A-4.

INDELING:
Begane grond:
afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de privé berging.

Derde verdieping:
je komt binnen in de centrale hal, aan de achterzijde bevindt zich de halfopen keuken, in 2011 is de keuken vergroot en voorzien van een nieuw keukenblok met inbouwapparatuur, te weten een 5-pits gasstel, een afzuigkap, een oven, een koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. De woonkamer is op de hoek van het complex gelegen, door de twee extra ramen in de zijgevel en de ligging op het westen heeft de woonkamer een prettige lichtinval. Vanuit de woonkamer en de slaapkamer is het balkon te bereiken, op het balkon kan je tot 's avonds laat van de zon genieten. De tweede slaapkamer en de badkamer bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. De badkamer is licht betegeld en voorzien van een douchehoek en een wastafel. De separate toiletruimte is bereikbaar vanuit de hal.

Vijfde verdieping:
grote zolderberging.


VERENIGING VAN EIGENAREN:
Vereniging van Eigenaars ‘V.v.E. Honselersdijkstraat 2 tot en met 32 (even nummers) te Amsterdam’ is actief en bestaat uit 64 woningen met de daarbij behorende bergingen. Het vastgoedbeheer wordt professioneel uitgevoerd door ‘De Alliantie V.v.e. Diensten’, er wordt jaarlijks vergaderd, er is een Meerjarenonderhoudsplan en een Huishoudelijk Reglement van toepassing. Het complex is in 2011 gesplitst in appartementsrechten, het geheel bestaat uit drie appartementsrechten, de woning maakt uit het maakt het 70.6.252-de aandeel, de zolderberging maakt uit het 15/6.252-de aandeel en de berging op de begane grond maakt uit het 7/6.252-de aandeel in de gemeenschap, de servicekosten bedragen € 140,41 per maand

EIGENDOMSSITUATIE:
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen 2000 zijn van toepassing. Het recht is ingegaan op 16 augustus 2010. De canon is langdurig afgekocht voor het tijdvak van 50 jaar en bij vooruitbetaling voldaan tot en met 15 augustus 2060.

BIJZONDERHEDEN:
• Woonoppervlak: 64 m² (gemeten conform NEN2580).
• Gebouw gebonden buitenruimte (balkon): 5 m².
• Externe bergruimte: 17 m².
• Inhoud: 220 m³.
• Bouwjaar: 1960.
• Het balkon is gesitueerd op het westen.
• Het appartement is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas.
• Elektra: 6 groepen + aardlekschakelaar.
• Verwarming en warm water middels een Intergas HR combi ketel.
• Parkeren middels vergunningensysteem en betaald parkeren, voor wachttijden en kosten kunt u kijken op de website van de gemeente.
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.
• Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend bij de notaris.
• Verkoper behoudt zich, bij interesse van meerdere partijen, het recht van gunning voor.

Oplevering: in overleg.


Interesse in dit huis?
Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoekplicht.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
64 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Westlandgracht

Westlandgracht is een buurt in Amsterdam West. Westlandgracht staat bekend als een rustig buurt midden in de stad met veel comfort, aan de voet van het Amsterdam World Fashion Center. Maar bovenal staat deze buurt bekend als een echt ‘groen’ gedeelte. De huizen in deze buurt zijn voornamelijk middelhoge bouwblokken en portiekwoningen met ruime lanen en brede trottoirs. Vanuit de Westlandgrachtbuurt loop of fiets je zo langs de grachten, richting de stad.

Kaart Honselersdijkstraat 32 III 1059GD Amsterdam, Delflandpleinbuurt Oost

naar Honselersdijkstraat 32 III 1059GD Amsterdam, Delflandpleinbuurt Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand