Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Hoogte Kadijk 155 1018BJ Amsterdam, Kadijken

Huurprijs € 2.890 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Circa 150 m representatieve kantoorruimte op de bel-etage nabij Artis.

OBJECT
Aan de Hoogte Kadijk staat een groot aantal rijksmonumenten, waaronder de Sibbelwoningen en een aantal 17e- en 18e-eeuwse woonhuizen. Werfmuseum 't Kromhout en werf Koning William aan de Hoogte Kadijk zijn twee van de weinige overgebleven scheepswerven in Amsterdam. Het woon-werkpand gelegen aan de Hoogte Kadijk 155 is een gemeentelijk monument met een karakteristieke uitstraling. Opvallend zijn de entree met marmeren vloer, de marmeren schouwen, visgraat parketvloer in de kantoorruimte en de hoge plafonds met prachtige ornamenten.

LOCATIE OBJECT
De kantoorruimte is gelegen aan de Hoogte Kadijk 155 in de Plantagebuurt van Amsterdam Centrum. De Hoogte Kadijk is een straat en dijk op het Kadijkseiland in Amsterdam. De Hoogte Kadijk verbindt het Kadijksplein met de Sarphatistraat. In de nabije omgeving zijn onder andere gevestigd: Artis, het Scheepvaartmuseum, Brouwerij het IJ, de Dappermarkt en het
Tropenmuseum. Op het Kadijksplein bevinden zich enkele populaire cafs en restaurants. Tevens zijn onder andere het bekende visrestaurant Franks Smoke House en Caf-Restaurant de Plantage in de nabijheid gelegen.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer: Het object is vanaf de Ringweg A10 Noord, de afslag S116 (IJtunnel), Prins Hendrikkade en Laagte Kadijk gemakkelijk en snel te bereiken van buiten de stad. Ook is het pand goed te bereiken vanaf de A10 via de afslag S 114 en de Piet Heintunnel. Vanuit overige richtingen is de route via de Centrumring (Mauritskade) de meest voor de hand liggende.
Openbaar vervoer: Buslijnen 22 (naar het Centraal Station) en 43 beschikken over een bushalte op loopafstand van het object. Ook kan gebruik gemaakt worden van de tram. Lijn 10 Kadijk ligt op 450 m., lijn 9 & 14 Alexanderplein ligt op 800 m. Het Centraal Station is op de fiets in onder dan 10 minuten bereikbaar.

PARKEREN
Voldoende betaalde parkeermogelijkheden langs de openbare weg.

BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
In totaal is er 150 m beschikbaar, verdeeld als volgt:
-Circa 75 m op de tuinverdieping;
-Circa 75 m op de bel-etage.

Deelverhuur is mogelijk vanaf 75 m.

HUURPRIJS
2.890,00 per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
40,00 per m per jaar, te vermeerderen met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
- representatieve entree;
- verwarming middels radiatoren;
- visgraat parketvloer;
- pantry per verdieping;
- sanitaire voorzieningen;
- te openen ramen;
- tuin;
- markiezen.

BESCHIKBAARHEID
In overleg, doch op korte termijn.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-05-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1875

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Kaart Hoogte Kadijk 155 1018BJ Amsterdam, Kadijken

naar Hoogte Kadijk 155 1018BJ Amsterdam, Kadijken
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand