Hudsonstraat 144 II 1057ST Amsterdam, Balboaplein e.o.

Bewaar object

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Courant ingedeeld 3-kamerapparatement met zonnig balkon gelegen in een gewild stukje van de Baarsjes om de hoek van het Mercatorplein en de Jan Evertsenstraat. Het appartement maakt onderdeel uit van een grote actieve VvE (96) en de erfpacht is afgekocht tot juli 2055. Thans vindt er groot onderhoud plaats aan onder andere de balkons, gemeenschappelijke cv-afvoer en kozijnen aan de voorzijde (kosten verkoper). De Hudsonstraat is een rustige straat parallel aan de hoofdweg nabij het Rembrandtpark met alle voorzieningen binnen loopafstand en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Momenteel is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning!

INDELING (zie plattegrond)
Via het brede en ruime trappenhuis wordt het appartement op de tweede verdieping bereikt. Vervolgens de hal met ruimte voor de garderobe. Aan de voorzijde van het appartement ligt de eerste slaapkamer en de lichte woonkamer. Aan de achterzijde de tweede slaapkamer met een vaste kastenwand en toegang tot het zonnige balkon. De keuken is tevens aan de achterzijde gesitueerd en voorzien van een net keukenblok, wasmachine aansluiting en Cv-opstelling. De badkamer is voorzien van een toilet, een wastafel en een inloop douche.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in een gewild stukje van de Baarsjes om de hoek van het Mercatorplein en het Rembrandtpark. Op het plein en in de Jan Evertsenstraat is er een zeer uitgebreid aanbod van winkels te vinden, maar ook qua cafés en restaurants heeft de Baarsjes veel te bieden. Onder andere Partisan, Bar Frits, Bar Baarsch, BuonGiorno, Café Cook, Club8, Edel, Radijs, Zurich, Het Wilde Westen en de laatste nieuwe aanwinst BARTACK bevinden zich binnen loopafstand van het appartement! De Jordaan ligt op slechts 10 minuten fietsen en voor recreatie ligt het Rembrandtpark op 2 minuten lopen. Qua openbaar vervoer zijn er voldoende mogelijkheden; tramlijn 7/13 en buslijn 18 gaan direct naar het Centraal Station, en buslijn 15 brengt je zo naar station Zuid. De ring A-10 is in 3 minuten met de auto te bereiken. Er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning in gebied de Baarsjes 1.2. Parkeren voor de deur is echter eerder regel dan uitzondering!

BIJZONDERHEDEN
- CV-ketel uit 2017
- Zonnig balkon op het oosten
- Rustige kindvriendelijke straat
- Courante indeling met 2 slaapkamers
- Voor en achter dubbelglas in houten kozijnen
- Jaarlijkse erfpachtcanon afgekocht tot 15-07-2055
- Fraaie laminaatvloer door het gehele appartement
- Ideaal gelegen m.b.t. het openbaar vervoer en de Ring A-10
- Geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels, cafés en restaurants in De Baarsjes
- I.v.m. groot onderhoud zijn de servicekosten tijdelijk verhoogd tot € 200,14 per maand
- In de notulen wordt gesproken over een eigen bijdrage aan de VvE t.b.v. groot onderhoud, de eigen bijdrage aan de VvE zal worden voldaan door de verkoper
- Verkoper zal de maandelijkse servicekosten ad. € 200,14 bij de overdracht 6 maanden aan de VvE vooruit betalen. Toezeggingen m.b.t. eigen bijdrage en vooruit betalen van de servicekosten zullen in de koopakte worden opgenomen
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
44 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Kaart Hudsonstraat 144 II 1057ST Amsterdam, Balboaplein e.o.

naar Hudsonstraat 144 II 1057ST Amsterdam, Balboaplein e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand