Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Irawan Soejonostraat 24 1069PG Amsterdam, Middelveldsche Akerpolder

Vraagprijs € 299.000 

Bewaar object

Omschrijving

Een lichte en sfeervolle eengezinswoning (ca. 82 m2) met in de huidige situatie twee slaapkamers en een diepe tuin op het westen (ca. 60 m2). Geheel voorzien van een plavuizenvloer, kunststof kozijnen, luxe keuken met inbouwapparatuur en een eigen parkeerplaats. De slaapkamer aan de achterkant kan in twee kleinere kamers worden verdeeld. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid tot het creŽren van een extra verdieping en een uitbouw van de woonkamer. De woning is gelegen aan de Irawan Soejonostraat, tussen de Trijn Hullenmanlaan en de Geertruida van Lierstraat, in de gewilde wijk De Aker.

Woonwijk De Aker wordt gewaardeerd als een sociaal veilige en rustige buurt. De vele groenvoorzieningen en speelmogelijkheden maken het een populaire woonbestemming voor ouders met kinderen. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer e.d. zijn in de buurt aanwezig. Voor uw boodschappen kunt u terecht bij het op loopafstand gelegen winkelcentrum De Dukaat. Hier treft u onder andere een Jumbo supermarkt aan. Tevens treft u op loopafstand de tramhalten voor de lijnen 1 en 17 aan, welke u in ca. 25 minuten naar hartje Centrum brengt. RecreŽren kunt u aan de rand van het Nieuwe Meer, Amsterdamse Bos en de Sloterplas.

De globale indeling is als volgt:

Entree, hal met garderoberuimte, meterkast en een keurig betegeld toilet, uitgerust met een fonteintje. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de open keuken. De keuken, die aan de voorzijde van de woning is gesitueerd, is luxe en is voorzien van diverse merk inbouwapparatuur, met onder andere een 4-pits kookplaat, afzuigkap, combi-oven en een vaatwasser. Opvallend is het chique werkblad, de goede lichtinval en de hoeveelheid opbergruimte.

De lichte en royale woonkamer is afgewerkt met een plavuizenvloer. Verder is de woonkamer voorzien van een openslaande deur naar de tuin. De achtertuin is op het westen, betegeld en beschikt over een stenen schuur en een achterom.

Eerste verdieping. Deze is bereikbaar via een hardhouten trap. Hier treft u twee slaapkamers en de badkamer aan. Beide slaapkamers zijn ruim bemeten, voorzien van een linoleumvloer en hebben een goede lichtinval. De badkamer is tot aan het plafond betegeld en uitgerust met een douchecabine, tweede toilet en een wastafelmeubel.

Kortom, een sfeervolle en lichte woning met een zonnige tuin en gelegen in een kindvriendelijke buurt.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar: 1990.
- Woonoppervlakte: ca. 82 m2.
- 2 ruime slaapkamers.
- Een zonnige tuin (ca. 60 m2) op het westen.
- Eigen parkeerplaats voor de deur.
- Kunststof kozijnen (2011).
- Cv-ketel (Intergas, 2003).
- Mechanische ventilatie.
- Erfpacht, de canon is afgekocht tot en met 31 maart 2039.
- Veel voorzieningen in de buurt.
- Oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-02-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
82 m²
Perceeloppervlakte
143 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Middelveldsche Akerpolder

De Middelveldsche Akerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West aan de westzijde van Amsterdam en is een van de drooggelegde polders waaruit de stad bestaat. Deze polder behoorde, net als de Sloter/Riekerpolder en Hoofdweg en omstreken, tot 1921 tot de gemeente Sloten. In 1921 werd deze gemeente door Amsterdam geannexeerd en sindsdien behoren deze wijken dus Amsterdam toe.
De Middelveldsche Akerpolder: van polder tot stad
Het gebied was van oorsprong veenweide en lag tussen de Osdorperweg en het Haarlemmermeer.In de 19e eeuw werd het gebied ingepolderd en uitgeveend om het als tuinbouwgrond te kunnen gebruiken. De molen die al het werk voor de drooglegging verzette, de Akermolen, staat sinds hij in onbruik raakte in 1921 als molenstomp langs de Ringvaart. Sinds enkele jaren is deze in gebruik als theehuis. In de jaren zestig van vorige eeuw werd begonnen met het bebouwen van de polder; het begon met het meest westelijke deel van Tuinstad Osdorp, gevolgd door De Aker in de jaren tachtig. Pas zeer recent, in 2004, werd de wijk De Aker voltooid en was de Middelveldsche Akerpolder volledig volgebouwd. In 2017 had de polder bijna 15.000 inwoners.

Kaart Irawan Soejonostraat 24 1069PG Amsterdam, Middelveldsche Akerpolder

naar Irawan Soejonostraat 24 1069PG Amsterdam, Middelveldsche Akerpolder
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand