J.J. Allanstraat 10 1551RM Westzaan, J.J. Allanbuurt

Vraagprijs € 1.350.000 

Bewaar object

Omschrijving

Hoogwaardig, luxueus, kwaliteit en royaal zijn de kernbegrippen waarmee dit landhuis is gebouwd. Dit is wonen op niveau, op stand.

Bij het openen van de poorten waant u uzelf in een eigen, prachtige wereld. De oprijlaan volgt zijn weg oneindig het groene weiland in. De statigheid van het pand doet u een glimlach op het gezicht toveren en de heerlijke rust zorgt voor een ontspannen sfeer. Dit is het thuis komen zoals u er altijd over gedroomd heeft.

Op de J.J. Allanstraat 10 is werkelijk alles mogelijk. Dit pand biedt u de kans wonen en werken te combineren, uw eigen bed & breakfast te beginnen of een mancave te realiseren. Daarnaast beschikt u over een groot perceel dat de ruimte biedt tot het parkeren van meerdere auto's, het ontwikkelen van groene vingers of het genieten van de zon op één van de vele terrassen.

Binnenleven:
Nog voordat u één stap over de drempel zet is het u duidelijk: dit is kwaliteit. Een juiste constatering. In 2003 is dit pand met hoogwaardige materialen gebouwd waardoor u zeker bent van een goede fundering en de faciliteiten die passen bij de hedendaagse wensen en eisen. De entree is dankzij het hoge plafond en de luxueuze tegelvloer statig te noemen. Middels dubbele deuren bereikt u de centrale hal. De fraaie trappartij benadrukt de charme van het pand en zal menigeen de mond van verbazing doen openvallen. Vanuit de hal is het keurige moderne toilet, de kelder en een ruime slaapkamer toegankelijk. Tevens bereikt u middels de dubbele deuren de tuingerichte, L-vormige woonkamer. De ruimte is heerlijk licht en beschikt over de mogelijkheid om verschillende zithoeken te realiseren. Vanuit de woonkamer is het aan de voorzijde liggende kantoor bereikbaar. De complete woonkeuken beschikt over werkelijk alle gewenste apparatuur en een hoogwaardige afwerking. Aansluitend treft u de functionele bijkeuken met de mogelijkheid tot het plaatsen van de wasmachine en droger. Er is tevens een opstelling voor de CV installatie gerealiseerd.

Terug naar het prachtige trappenhuis. Bij het bereiken van de eerste etage begeeft u uzelf op een ruime overloop met vide. De eerste deur aan uw rechterhand leidt tot een ruime slaapkamer met dakkapel en inloopkast. De volgende deur, verschaft u toegang tot de loggia die u een prachtig uitzicht biedt over de landerijen aan de achterzijde van het pand. Terug naar de overloop resten u nog drie deuren. Twee hiervan leiden naar slaapkamers. De ene aan de voorzijde, voorzien van dakkapel. De andere ruime kamer aan de achterzijde die reeds voorzien is van twee dakramen. Tot slot treft u de badkamer: een ruimte om ultiem te ontspannen. De volledig betegelde badkamer is voorzien van hoekbad, tweede toilet, inloopdouche, dubbele wastafel en vloerverwarming.

Tot slot is er op de tweede verdieping, in de punt van de woning, nog een laatste slaapkamer aanwezig. Het betreft een ruime kamer met luxe vloerafwerking en meet dan voldoende bergruimte achter het knieschot.

Buitenleven:
Op dit perceel van bijna 1475 vierkante meter eigen grond, is werkelijk alles aanwezig wat u te wensen heeft. Aan de voorzijde wordt het perceel middels een stijlvol hekwerk afgescheiden van de straat. Er is een breed looppad naar de voordeur aanwezig en een keurig aangelegde tuin aan de voorzijde. Middels de oprijlaan bereikt u de tuin aan de achterzijde. Aan de woning grenst een prachtig verhoogd terras met de mogelijkheid om heerlijk te barbecueën. Verderop in de fraai aangelegde tuin treft u een waterpartij aan en veel groen. Daarnaast is er een heerlijk terras aan doorgaand vaarwater (met aanleg mogelijkheid) aanwezig. Beschikt u over een oldtimer, motoren, een caravan of gewoon veel behoefte aan bergruimte? De drie(!) dubbele garage biedt uitkomst. Daarnaast is er nog een aansluitende berging met bergzolder aanwezig.

Bijzonderheden:
- Te veel om op te noemen;
- Volledig geïsoleerd;
- Voorzieningen als scholen, sportverenigingen en voorzieningen voor openbaar vervoer in de nabijheid;
- Sfeervolle zandstenen schouw in de woonkamer;
- Voorzien van strakke wand- en vloerafwerking;
- Zowel binnen als buiten op alle gebieden majestueus;
- Aanvaarding in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-08-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
326 m²
Perceeloppervlakte
1.475 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart J.J. Allanstraat 10 1551RM Westzaan, J.J. Allanbuurt

naar J.J. Allanstraat 10 1551RM Westzaan, J.J. Allanbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand