J.J. Viottastraat 32 II 1071JS Amsterdam, Banpleinbuurt

Huurprijs € 3.975 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Zeer sfeervol, compleet gerenoveerd uniek appartement met rondom zonnige buitenruimten en heerlijk vrij uitzicht. Het appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping van dit prachtige vrijstaande hoekpand (hoek Cornelis Schuytstraat). Door de hoekligging heeft het appartement aan 3 zijden lichtinval, prachtig vrij uitzicht en aan alle zijden een overdekt balkon waardoor u de hele dag van de zon kunt genieten.

Bereikbaarheid:
De woning is gelegen in een rustig deel van de zeer gewilde omgeving van de Cornelis Schuytstraat met haar exclusieve winkels, in de directe nabijheid van bekende restaurants (o.a. De Joffers, van Dam, Spring, Bond, Roberto’s, Moerdijk, etc.), cafés en diverse koffiegelegenheden. Op steenworp afstand ligt enerzijds het Vondelpark en anderzijds de Zuid-As. Alle voorzieningen zoals scholen en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand en er is goede ontsluiting naar de Ringweg A-10.

Indeling:
Entree, kleine hal met studiehoek. De riante living heeft aan de rechterkant een ruim zitgedeelte, waarvandaan openslaande deuren toegang geven tot het balkon. Aan de linkerzijde vindt men de open keuken en aangrenzend het eetgedeelte. Hier vandaan geven openslaande deuren toegang tot het balkon aan de Cornelis Schuytstraat met een mooi uitzicht op de kantoorvilla’s en op de achtergrond het Hilton hotel. Vanuit de living geeft een trap toegang tot de derde verdieping, met bovenaan de trap het gastentoilet onder deze trap is een berging met de aansluitingen voor de wasmachine. De rest van deze verdieping bestaat uit een masterbedroom met een open verbinding naar de dressing en badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel en wc. Op deze verdieping bevindt zich nog een tweede slaapkamer met open verbinding naar een badkamer met ligbad, douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht Bruto vloer oppervlakte ca.130 m²;
- Recent hoogwaardig met stijl gerenoveerd;
- Unieke lay-out (aan 3 kanten ramen);
- Rondom terras;
- Twee slaapkamers en twee badkamers;
- Volledig gemeubileerd;
- Parkeren via vergunningsstelsel;
- Minimale huurperiode 1 jaar;
- Ballotage en/of goedkeuring van de VvE dient plaats te vinden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

_________________________________________________________________________________________________

Completely renovated apartment with multiple sunny outdoor spaces and wonderful views. The apartment is located on the second and third floor of this beautiful detached corner building (corner Cornelis Schuytstraat). Because of the corner location, the apartment receives light from 3 sides, has beautiful views and balconies on all sides for you to enjoy the sun all day long.

Accessibility:
The house is located in a quiet part of the very popular area on the Cornelis Schuytstraat with its exclusive shops, surrounded by famous restaurants (including De Joffers, van Dam, Spring, Bond, Roberto's, Moerdijk, etc.), cafes and various coffee joints. Just around the corner is the Vondelpark and the Zuid-As. All facilities such as schools and public transport are within walking distance and there is good access to the A-10 ring road.

Layout:
Entrance, small hall with study corner. The spacious living room has a large sitting area on the right, from which doors open and give access to the balcony. On the left is the open kitchen and the dining area. From here, French doors give access to the balcony at the Cornelis Schuytstraat with a beautiful view of the office villas and in the background the Hilton hotel. From the living room a staircase gives access to the third floor, with the guest toilet at the top and the storage room with the connections for the washing machine. The rest of this floor consists of a master bedroom with an open connection to the bathroom with walk-in shower, bath and sink. On this floor there is another bedroom with its own bathroom.

Summary:
- Gross floor area ca.130 m²;
- Recently renovated;
- Unique layout (on 3 sides windows);
- Around terrace;
- Two bedrooms and two bathrooms;
- Parking through license system;
- Minimum rental period 1 year.
- Screening and / or approval of the VvE will take place.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-04-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Kaart J.J. Viottastraat 32 II 1071JS Amsterdam, Banpleinbuurt

naar J.J. Viottastraat 32 II 1071JS Amsterdam, Banpleinbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand