Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

J.M. den Uylstraat 92 1067WD Amsterdam, Buurt 10

Vraagprijs € 270.000 

Bouwjaar
1991
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Ruime driekamerwoning op de tweede verdieping met balkon op het zuidoosten en gratis parkeren voor de deur.

Dit appartement ligt in een rustige, kindvriendelijke woonwijk in stadsdeel Geuzenveld, gekenmerkt door veel groen en water. Naast betaalbare woningen heeft deze buurt zijn eigen voorzieningen, het winkelcentrum om de hoek, volop recreatiemogelijkheden zoals het Sloterpark, maar ook scholen, sportaccommodaties en buurtcentra treft u aan op loopafstand. Het openbaar vervoer brengt u snel vanaf uw huis naar de stad of naar het station. Met de auto is de wijk prima bereikbaar, er zijn diverse parkeermogelijkheden rondom het complex en bovendien is parkeren gratis!

Indeling:
Entree, hal, de keuken en de woonkamer zijn via twee deuren bereikbaar vanuit de hal. Aan de achterzijde liggen de twee slaapkamers van circa 14 mē en 11 mē. De badkamer met douche en vaste wastafel is vanuit beide slaapkamers te bereiken en het toilet is vanaf de hal bereikbaar. Een ruime berging voorzien van Intergas ketel uit 2007 en wasmachineaansluiting. Vanuit de keuken kunt u naar het balkon van circa 6 mē gelegen op het zuidoosten.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 71 mē;
- Bouwjaar 1991;
- Erfpacht vooruitbetaald tot 16-02-2042;
- Servicekosten circa EUR 88,- per maand (bijdrage 2018);
- Balkon op het zuidoosten;
- CV-ketel Intergas (2007);
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Anti-speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Projectnotaris Loyens & Loeff notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-02-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder