Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Jacob Obrechtstraat 5 1 1071KC Amsterdam

Huurprijs € 2.000 per maand

Bewaar object

Omschrijving

JACOB OBRECHTSTRAAT 5-1, 1071 KC AMSTERDAM

Op een uitstekende locatie gelegen in Amsterdam zuid (voorheen Oud-Zuid), zeer sfeervol en licht hoekappartement van ca. 60m2 met op de hoek de ingang van het Vondelpark.

Bereikbaarheid:
Deze buurt combineert het mooiste van Amsterdam-zuid met het beste van deze tijd. Rust, allure en historie gecombineerd met prominente winkelstraten, trendy restaurants, musea (Rijks, Van Gogh, Stedelijk) en het Museumplein. Om de hoek zijn diverse leuke winkelstraten zoals de Cornelis Schuytstraat, de P.C. Hooftstraat, de Van Baerlestraat en de Beethovenstraat. De XL Albert Heijn op het Museumplein met de Q parking in de onderbouw. Het appartement is met de auto goed bereikbaar vanaf de ring/de rijksweg A-10 (afslag RAI of Zuid). Parkeren gaat middels het parkeervergunningstelsel. Er zijn diverse tramhaltes en buslijnen (170, 172, 174 en de 197 naar Schiphol) op loopafstand in de Van Baerlestraat en op het Museumplein (o.a. de tramlijnen 2, 3, 5, 12, 16 en 24).


Indeling:
Gemeenschappelijke entree. U komt direct uit in de ruime lichte woonkamer met openkeuken (kookeiland) die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de hal is een separaat toilet gelegen met aangrenzend de ruime badkamer die is voorzien van een douche en dubbele wastafel, tevens is hier ruimte voor een wasmachine. De zeer ruime slaapkamer is voorzien van diverse inbouwkasten.

Jacob Obrechtstraat:
Componist (1430-1505), vele jaren in het buitenland werkzaam onder meer als koorleider. Hij componeerde een groot aantal missen en motetten. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 60m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig).
- Verbouwd in 2006.
- Inclusief servicekosten.
- Exclusief gas, water, elektra, tv en internet.
- Parkeren via vergunningstelsel: Bron parkeren en verkeer gemeente Amsterdam.
- Beschikbaar per 1 mei 2018.
- Twee maanden borg.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-04-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Kaart Jacob Obrechtstraat 5 1 1071KC Amsterdam

naar Jacob Obrechtstraat 5 1 1071KC Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand