Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Jacob van Lennepkade 396 h 1053NM Amsterdam, Lootsbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Welkom thuis in dit in 2014 totaal luxe vernieuwbouwd en uitgebouwd benedenhuis met 2 slaapkamers en maar liefst 92 m2 woonoppervlakte!

Dit is niet zomaar een benedenwoning. Waarom dan, vraag je je misschien af. Nou, alleen al de hoge plafonds door de gehele woning en de patio (met elektrisch te bedienen glazen dak!) zorgen voor de wauw-factor van dit appartement. Dit komen wij ook niet iedere dag tegen. Maar niet alleen het licht en ruimte zorgen hiervoor, ook de indeling, de strakke wandafwerking, de doorlopende gietvloer met vloerverwarming, de strakke Scandinavische keuken (nee niet van die winkel met blauw geel logo) en luxe badkamer en toilet dragen hun steentje bij aan het feit dat jij hier wonen wilt.

Het appartement maakt deel uit van een typisch Amsterdams pand, op eigen grond, welke zich bevindt op de Jacob Van Lennepkade in het gewilde Oud West. De ligging is aan het water van het Jacob van Lennepkanaal, een gracht tussen de Singelgracht en de Kostverlorenvaart. Dat deze buurt zo populair is is natuurlijk niet zo gek, op een paar honderd met van het Vondelpark en de Hallen, dichtbij de Jordaan en het Museumkwartier.

Zoals gezegd is het geheel in 2014 vernieuwbouwd en is er ook een flinke uitbouw geplaatst. Werkelijk alles is toen gedaan, dit is dus gewoon direct wonen.

De goedlopende VvE behelst alleen dit pand en bestaat uit 3 leden. De splitsing in appartementsrechten heeft plaatsgevonden in 2011 en de ondersplitsing in 2014. Het geheel wordt uiteraard goed onderhouden. De servicekosten zijn 35,- euro per maand.

De indeling is als volgt: (AANRADER: BEKIJK DE TOUR PER MATTERPORT DOOR DEZE WONING OP ONZE WEBSITE!)

Je zet de fiets voor je eigen deur of parkeert je auto in de straat, meestal is er hier prima een plek te vinden. Meteen valt de met natuursteen afgewerkte gevel op en het gezellige geveltuintje. Hier is het trouwens prima toeven met een kop koffie in het zonnetje. Je komt binnen en meteen valt je de grote ruimte op. Eerst kom je het eetgedeelte en de luxe keuken met inbouwapparatuur tegen, waarna het woongedeelte volgt. Loop je verder door dan kom je in de hal die je naar de achtergelegen 2 slaapkamers brengt. Tussen dit vr en achtergedeelte is de gave patio gelegen. Deze is zowel vanaf de woonkamer als de hal te betreden en is, net zoals de rest van het huis, voorzien van vloerverwarming. Hier is het altijd lekker zitten, weer of geen weer, afhankelijk of je het dak met n druk op de knop open of dicht hebt staan! Ook is er nog een kleine, open, patio, gelegen naast de hoofdslaapkamer. Het luxe toilet is te vinden op de hal. De ruime en luxe badkamer is voorzien van een heerlijke regendouche.... Zie vooral ook de plattegronden voor een goed beeld van de indeling. Uiteraard is alles goed gesoleerd.

Bijzonderheden:

- Alles nieuw en eigentijds
- Geweldige sfeer
- Patio
- 92.4 m2 woonoppervlak (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
- Top ligging aan het water in Oud West
- Vloerverwarming door de gehele woning
- Eigen grond
- Notariskeuze voor koper, mits koopakte model Ring Amsterdam bij een Amsterdams notariskantoor
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-02-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1899

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Van Lennepbuurt

De Van Lennepbuurt is een buurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar de Van Lennepstraat, die zijn naam dankt aan schrijver en politicus Jacob van Lennep. De buurt ligt tussen de Kinkerstraat, Singelgracht, het Jacob van Lennepkanaal en de Kostverlorenvaart.

Kaart Jacob van Lennepkade 396 h 1053NM Amsterdam, Lootsbuurt

naar Jacob van Lennepkade 396 h 1053NM Amsterdam, Lootsbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand