Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

James Rosskade 13 II 1056AE Amsterdam, Robert Scottbuurt West

Bewaar object

Omschrijving

Ruim en licht appartement met drie slaapkamers en twee balkons. Gelegen in een populaire vernieuwde buurt met veel voorzieningen, om de hoek bij het Erasmuspark en het Rembrandtpark. Het appartement is ook voorzien van een enorme berging op de begane grond en de erfpacht is afgekocht!

Ligging
Het appartement is gelegen binnen de ring in stadsdeel Amsterdam West. Deze locatie kenmerkt zich door de centrale ligging ten opzichte van de Ring A-10 en het Centrum. De dagelijkse boodschappen doe je op het Bos en Lommerplein, bij de nieuwe grote Albert Heijn op de Admiralengracht of bij Dirk van de Broek op het Mercatorplein. Op dit plein vind je tegenwoordig eveneens een gezellige twee wekelijkse markt. Recent is er veel nieuw aanbod van hippe horeca en vintagewinkels bijgekomen in de buurt. Kortom de buurt ontwikkelt zich in rap tempo tot een steeds meer gewilde plek in de stad.

Omschrijving
Het jaren ‘40 appartement is gelegen op de derde verdieping, heeft een oppervlakte van circa 95 m˛ en beschikt over een balkon aan de voor- en achterzijde van het pand. In 2010 is het appartement grondig gerenoveerd waarbij het toilet is vernieuwd, er is een moderne keuken geplaatst en de vloer is voorzien van strak laminaat. Het appartement is geďsoleerd met dubbel glas aan de voor- en achterzijde.

Indeling
Entree, hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. De slaapkamers hebben inbouw kasten en de master bedroom geeft toegang tot het balkon, de badkamer bevindt zich in het midden van het appartement. De strakke, dichte keuken geeft net als de doorzon woonkamer toegang tot het andere balkon. De gigantische berging van 33 m˛ is gelegen op de begane grond.

Keuken
Moderne, strakke keuken voorzien van een RVS-spoelbak, 5-pits gasfornuis, RVS-wasemkap, oven, koelkast met vriesvak en een vaatwasser.

Sanitair
Nette badkamer met lichtgrijze wandtegels en een granitovloer, voorzien van een wastafel, douche en de was/droogmachine opstelling.

Installaties
Cv-ketel (Intergas HR compact);
Moderne elektrische-installatie voorzien van diverse groepen en een aardlekschakelaar;
Elektrische deuropener;

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars Poolbuurt I te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door eigen Haard VvE Beheer. De servicekosten bedragen € 104,61 per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE die is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Eigendomssituatie
Het appartement is belast met erfpacht, waarvan de canon is afgekocht voor het lopende tijdvak. Deze loopt tot en met 31 januari 2056. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

Bereikbaarheid
Per auto goed bereikbaar vanaf de Ring A-10 (S-105). Op loopafstand zijn tram 7 en 13 en buslijnen 15, 18, 309 en 398 te bereiken. Parkeren door middel van het vergunningensysteem. De wachttijd voor een parkeervergunning bedraagt thans slechts circa 1 maand en tot die tijd is er meestal een overloopvergunning mogelijk (voor info: www.cition.nl).

Bijzonderheden/kenmerken
Intern gerenoveerd in 2010;
Drie slaapkamers;
Kunststof kozijnen met dubbel glas;
Luxe hoogwaardige laminaatvloer door de gehele woning;
Zonnige balkons;
Afgekochte erfpacht tot 31 januari 2056;
Bouwjaar circa 1949;

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1949

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Kaart James Rosskade 13 II 1056AE Amsterdam, Robert Scottbuurt West

naar James Rosskade 13 II 1056AE Amsterdam, Robert Scottbuurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand