Vorige | Volgende

Jan den Haenstraat 16 B 1055WD Amsterdam, Landlust Zuid

€ 295.000 

Bewaar object

Omschrijving

Praktische 2-kamer woning met balkon. Vloeroppervlak van ca. 52 m2.
Vraagprijs € 295.000 k.k.

Volledig gerenoveerd
Behalve de casco dubbele benedenwoningen, zijn de woningen volledig gerenoveerd. Ze zijn efficiënt ingedeeld en worden opgeleverd met complete badkamer en toilet. Je moet zelf nog de keuken, wanden en vloer doen. Hierdoor kan je nog een eigen draai aan de woning geven. Jouw eigen huis wordt dan écht  jouw thuis.
De 2- en 3 kamer woningen zijn geschikt voor singles en jonge stellen en de dubbele bovenwoningen zijn geschikt voor gezinnen.
 
Casco woningen
De dubbele benedenwoningen worden volledig casco verkocht. Dit houdt in dat je zelf aan de slag mag. Je kunt je eigen indeling bepalen en geheel naar eigen smaak afwerken. Je moet hierbij wel rekening houden met de aanwezige wanden in de woning.
Mede door de zeer riante tuin zijn de woningen uitermate geschikt voor gezinnen.
 
De buurt ….
BLOOM is beschut gelegen in een rustige populaire buurt bij de Rijpgracht en de Willem de Zwijgerlaan met leuke winkels, cafeetjes en ook de markt. Er komen steeds meer voorzieningen bij. Dit stadsdeel is ‘gespot’ door bewoners en ondernemers, en dat merk je!

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-06-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
52 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Hallie & Van Klooster Makelaardij
  0206816716
  info@hallie-vanklooster.nl
  http://www.hallie-vanklooster.nl/

  Scholten Makelaardij
  0206890505
  makelaardij@scholten.nl
  http://www.scholten.nlAdvertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.