Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Jan den Haenstraat 44 III+IV 1055WH AMSTERDAM, Landlust Zuid

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

*** VERKOOP VAN DE EERSTE FASE VAN BLOOM ZAL VANAF 11 APRIL AANVANGEN MET MAAR LIEFST 31 WONINGEN!! ***

OPEN HUIS: WOENSDAG 11 APRIL 2018 VAN 16.00 TOT 19.00 UUR EN ZATERDAG 14 APRIL 2018 VAN 11.00 TOT 15.00 UUR

In de buurt Landlust in Bos & Lommer is een complex gelegen met de naam BLOOM. Het complex is geheel gerenoveerd. Nu mogen wij met trots de eerste fase aan koopwoningen met diverse woningtypes aanbieden waaronder een zestal geheel gerenoveerde dubbele bovenwoningen gelegen op de derde en vierde verdieping van circa 112 m▓ met zowel een balkon alsmede een terras.

De woning
Deze riante dubbele bovenwoningen hebben een eigen entree op de tweede verdieping, de slaapkamers zijn gelegen op de derde verdieping en het woongedeelte bevindt zich op de kapverdieping. Net als 2- en 3-kamer woningen worden de dubbele bovenwoningen volledig gerenoveerd te koop aangeboden. Zo is onder meer de elektra- en cv-installaties volledig vernieuwd, de badkamer en toilet zijn gerealiseerd en zijn de vloeren, wanden en plafond ge´soleerd.
Doordat de balken van de dakconstructie in zicht zijn gelaten, geeft dit veel sfeer. Smaakgevoelige zaken zoals een keuken, vloeren, plafond- en wandafwerking dienen door de koper zelf te worden aangebracht. Hierdoor kan je nog een eigen twist aan de woning geven. Jouw eigen huis wordt dan echt jouw thuis.

Het complex
BLOOM is een gebouw uit de jaren '30 en bestaat in totaal uit 283 appartementen en 9 bedrijfsruimten. Circa 152 woningen komen beschikbaar voor koop. De koopwoningen kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenstalling. De ingang van de fietsenstalling is gelegen op de hoek De Rijpgracht / Jan den Haenstraat.

De ligging
BLOOM ligt aan de Jan den Haenstraat, de Rijpgracht en de Willem de Zwijgerlaan in de buurt Landlust in Bos & Lommer. Zowel het Westerpark als het Erasmuspark liggen op loopafstand.
Bos & Lommer heeft de afgelopen jaren een enorme boost gekregen. Het ene na het andere hippe tentje opent hier z'n deuren. Wist je bijvoorbeeld dat Bos & Lommer samen met de Baarsjes op het moment de meeste gewilde wijk van heel Nederland is?
Hier woon je heerlijk rustig en toch midden in het stadse leven. De supermarkt, bakker en slager liggen letterlijk om de hoek. Leuke eet- en koffietentjes, ambachtelijke speciaalzaken en winkeltjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook vind je in de buurt tal van buurtwinkels en toko's.
Juist die diversiteit maakt de wijk zo aantrekkelijk om te wonen en/of te werken.

Bijzonderheden
- De prijzen betreffen vraagprijzen op basis van kosten koper; ge´nteresseerden kunnen aan de hand van een biedingsformulier uiterlijk 20 april 2018 een finaal voorstel uitbrengen. De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogst biedende partij dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit uitsluitend ter beoordeling van verkoper
- Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30-04-2067.
- Vaste projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg.
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders).
- Er wordt een niet-zelfbewoningsclausule in de koopakte opgenomen.

Ge´nteresseerd en wil je nog meer informatie?
Ga naar de website www. woneninbloom. nl, hierop kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om te bepalen of een woning in BLOOM iets voor jou is.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De plattegronden zijn alleen ter informatie en zijn daarmee geen contractstuk waaraan rechten ontleend kunnen worden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alhoewel wij uiterste zorgvuldigheid betrachten kan het zijn dat de oppervlakten afwijken van de NEN2580 meetinstructie.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-04-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Dubbel bovenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
112 m²
Inhoud
300 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variŰren van roti tot pizza en van d÷ner tot een biologische cafetaria.

Kaart Jan den Haenstraat 44 III+IV 1055WH AMSTERDAM, Landlust Zuid

naar Jan den Haenstraat 44 III+IV 1055WH AMSTERDAM, Landlust Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand