Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Kaasjeskruidstraat 48 1032LS Amsterdam, Papaverweg e.o.

Koopsom € 219.000 

Bewaar object

Omschrijving

Kaasjeskruidstraat 48 - kantoorruimte

WONEN / WERKEN - BIJZONDERE ARCHITECTUUR - EIGENTIJDS - GEMAK - CREATIEF

* See English text below *

Wonen op een plek waar ruimte, creativiteit, architectuur en avontuur samenkomen. Het 'Williamsburg' van Amsterdam.

Twee moderne woningen in een kleinschalige en moderne ontwikkeling. Een aansprekend ontwerp van architectenbureau Space&Matter met parkeren en bedrijfsruimte.
Bij het ontwerp en keuze van de materialen is er gekeken naar diversiteit, ruimte (plafondhoogte van 3,25/3,30 m), licht, energie & duurzaamheid.

De beide woningen hebben de hoogwaardige comfort van nieuwbouw, zijn per direct beschikbaar en nog naar uw persoonlijke wens de finishing touch te geven.

Indelingen zijn courant en in verhouding waarbij hoge plafonds en grote raampartijen voor veel lichtinval zorgen. Daarbij zijn er verschillende kwalitatieve buitenruimten. Het benedenhuis heeft een heerlijke tuin zuid. Het bovenhuis heeft een prachtig terras. Ten behoeve van de 2 woningen is er een aparte parkeerplaats / garage. Apart is een studio te koop, deze is geschikt voor meerdere doeleinden.

Omgeving
Amsterdam Noord is de woonomgeving voor creativiteit, pionieren, ruimte, parkeren, dichtbij “de stad” en genieten van het buitenleven.

Dit deel van Amsterdam is het Williamsburg van New York. Hip, avontuurlijk en artistiek zijn de woorden die bij dit stukje van Amsterdam Noord passen.

De bewoners van deze buurt zijn het avontuur aangegaan om hun woonwensen samen te brengen in hun eigen ideale droomhuis. Bijna elk huis is onder een andere architect tot stand gebracht met gebruik van duurzame materialen, veel glas en verrassende elementen.

In de buurt zijn verscheidende horecagelegenheden te vinden zoals Noorderlicht, de IJ-kantine, Pllek of restaurant Smaaqt. Het is plek om kleine unieke winkeltjes en boetiekjes te ontdekken (zoals in de Van der Pekstraat). Antiek, design of duurzaam je vind het allemaal. Op zaterdag is er op het Buikslotermeerplein een gezellige boerenmarkt.

Vanaf de Klaprozenweg bent u binnen 10 minuten fietsen bij de bij pont naar het Centraal Station en de Ring A10 is binnen 5 minuten bereikbaar. De busverbindingen vanuit Noord zijn goed en vanaf de zomer kunt u ook gebruik maken van de metroverbinding naar het centrum.

Vraagprijs € 219.000,-- k.k.

Bij één van deze woningen is er de unieke mogelijkheid om tot over kantoorruimte nabij huis te beschikken. Ter plaatse van de bergingen/parkeerplaatsen is een zelfstandige unit gerealiseerd van 53 m² GO met individuele voorzieningen. Een perfecte plek voor werken aan huis.

Erfpacht
Gelegen op erfpachtgrond. Huidig tijdvak 16-08-2017 tot 15-08-2067. Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000. 1-jaarlijkse canonindexering. Te betalen canon bedraagt circa € 375,- per jaar

---------------------

Kaasjeskruidstraat 48 - office space

LIVING / WORKING / SPECIAL ARCHITECTURE / CONTEMPORARY / CONVENIENCE / CREATIVE

Living in a place where space, creativity, architecture and adventure meet.

We offer two modern homes in a small-scale development in Buiksloterham.

For the design and selection of materials, we looked at diversity, space (ceiling heights of 3.25 / 3.30 m), light, energy and sustainability.

The houses have the high-quality comfort of new buildings, are available for immediate occupation and yet will have the finishing touch in accordance to your personal wishes.

Location:
Amsterdam Noord is the residential environment for creativity, pioneering, space, parking, close to “the city” and enjoying the outdoors.

This part of Amsterdam is the Williamsburg of New York. Trendy, adventurous and artistic are the words that fit this part of Amsterdam Noord.

The residents of this neighbourhood have taken up the adventure to unite their housing requirements in their own ideal dream home. Almost every house has been created by another architect using sustainable materials, lots of glass and surprising elements.

There are several restaurants in the vicinity such as Noorderlicht, IJ-kantine, Pllek and Smaaqt. It is an area to discover unique small shops and boutiques (as in Van der Pekstraat). Antique, design or sustainable, you find it all. There is a lively farmer's market on Saturdays on Buikslotermeerplein.

From the Klaprozenweg it is only 10 minutes by bike to the ferry to the Central Station. The orbital motorway A10 can be reached within 5 minutes. The bus connections from Amsterdam Noord are good and as from this summer you can also use the metro connection to the city centre.

Asking price € 219,000 buyers costs

For one of these houses there is the unique possibility to have office space close to home. At the location of the storage / parking spaces, an independent unit of 53 sqm UFS with individual facilities has been realized. Perfect for working at home.

Ground lease:
Ground rent approximately € 375 per year. Yearly indexation. Period runs from August 16th, 2017 until August 15th, 2067. General provisions of 2000.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-04-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Kaart Kaasjeskruidstraat 48 1032LS Amsterdam, Papaverweg e.o.

naar Kaasjeskruidstraat 48 1032LS Amsterdam, Papaverweg e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand