Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Keizersgracht 116 BEL 1015CW Amsterdam, Leliegracht e.o.

Huurprijs € 1.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Keizersgracht 116 (bel-etage en souterrain) te Amsterdam

Deze representatieve kantoorruimte is gelegen aan de Keizersgracht in hartje Amsterdam en zeer geschikt voor een advies,- en-of reclame bureau. De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de begane grond en souterrain en wordt hoogwaardig opgeleverd en biedt een perfect werkomgeving.

De kantoorruimte bestaat uit twee nette (werk /spreek) kamers en beide hebben toegang tot de gangzone. Via een inpandige trap naar beneden is er ook een prive keuken en toilet.
De huurtermijn is per direct.

De huurprijs is 1.400,- per maand, exclusief service kosten. (over de huur is geen btw)

De service kosten is 100,- per maand voor gas, water, elektra, exclusief btw. (op basis van jaarlijkse nacalculatie)

Indien u een bezichtiging wilt hebben, kunt u ons altijd bellen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-06-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1905

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-West

Grachtengordel West behoort staat net als de rest van de grachtengordel sinds 1 augustus 2010 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Er bevinden zich, naast woonhuizen en kantoren, bezienswaardigheden en musea als het Anne Frankhuis, het Grachtenhuis, het Bijbels Museum en Huis Marseille. Ook de zogenoemde negen straatjes vind je hier: een populair winkel- en horecagebied.
De grachtengordel; een systeem van brede kavels
De wijk in stadsdeel Centrum ligt langs de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht en wordt aan de noordzijde begrensd door de Brouwersgracht en aan de zuidkant door de Leidsestraat. Vanaf de Brouwersgracht in het noordwesten van de binnenstad gaan de vier brede grachten evenwijdig aan elkaar naar beneden om na een bocht naar rechts tegen de Amstel aan te eindigen. De gordel, met haar straten, kades, bruggen en huizen, kenmerkt zich door een systeem van vrijwel identieke, brede kavels met binnentuinen. Aan dit deel van Amsterdam kun je de welvaart van de Gouden Eeuw goed zien, al stammen de meeste grachtenpanden uit de 18e eeuw. Dankzij verbouwingen door de jaren heen, is er naast de originele bouw een verscheidenheid aan gevels en architectuur te bewonderen. Het is dan ook een grote trekpleister voor toeristen van over de hele wereld.
De grachtengordel op de Canon van Amsterdam
De gordel heeft een rijke geschiedenis. Tot eind 16e eeuw bestond Amsterdam uit het deel binnen het Singel en de Kloveniersburgwal. Na de Alteratie, in 1578, veranderde dit en groeide de stad explosief. In 1613 werd vanaf de Brouwersgracht begonnen met het uitgraven van Grachtengordel West: het begin van de Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. De grachtengordel is - volkomen terecht natuurlijk deel van de Canon van Amsterdam, een lijst van vijftig belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen in de geschiedenis van de stad.

Kaart Keizersgracht 116 BEL 1015CW Amsterdam, Leliegracht e.o.

naar Keizersgracht 116 BEL 1015CW Amsterdam, Leliegracht e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand