Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Kerkstraat 150 - C 1017GR AMSTERDAM, Van Loonbuurt

Huurprijs excl. € 1.850 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Kerkstraat 150-C 1017GR Amsterdam

Prachtig appartement in één van de gezelligste straten van Amsterdam. Om de hoek gelegen van de Nieuwe Spiegelstraat. Het Leidseplein, Rijksmuseum, Concertgebouw, werkelijk alles is op loopafstand te bereiken.
Dit prachtige monumentale pand is geheel verbouwd en gemoderniseerd. De woning wordt geheel geschilderd opgeleverd en is voorzien van een houten vloer.
Het appartement is verdeeld over twee etages en heeft een zonnig dakterras aan de achterzijde.
Totale oppervlakte is ca. 70 m2.

Indeling; entree, trap naar derde etage, aan de achterzijde bevindt zich de badkamer voorzien van ruime inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Naast de badkamer bevindt zich de slaapkamer van ca. 20 m2 met grote openslaande ramen. Via de interne trap komt u op de vierde etage. Hier bevindt zich de nieuwe luxe openkeuken met inbouwapparatuur die verbonden is met de ruime woonkamer en aan de achterzijde een zonnig dakterras. ,

Kortom een fantastisch appartement gelegen op een TOP locatie.

Vraagprijs € 1.850,- excl. per maand.
1 augustus 2018 beschikbaar.

**********

Kerkstraat 150-C 1017GR Amsterdam

Magnificent apartment in one of the nicest streets of Amsterdam. Around the corner from the Nieuwe Spiegelstraat. Leidseplein, Rijksmuseum, Concertgebouw, really everything is accessible within walking distance.
This beautiful historic building has been completely renovated and modernized. The house is fully painted and comes with a wooden floor.
The apartment is spread over two floors and has a sunny balcony at the rear.
Total area is 70 m2.

classification; entrance, stairs to the third floor, at the rear is the bathroom with large shower, sink and toilet. Next to the bathroom is the bedroom of 20 m2 with large windows that open. Via the internal staircase leads to the fourth floor. Here is the new luxury kitchen with appliances connected to the spacious living room and a sunny terrace at the rear. ,

Overall a fantastic apartment in a top location.

Asking price € 1.850,- excl. per month.
August 1 2018 available.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-06-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per 1-8-2018

Bouw

Soort woning
Dubbel bovenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Inhoud
175 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Kaart Kerkstraat 150 - C 1017GR AMSTERDAM, Van Loonbuurt

naar Kerkstraat 150 - C 1017GR AMSTERDAM, Van Loonbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand