Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Kerkstraat 78 C 1017GN AMSTERDAM, Spiegelbuurt

Vraagprijs € 850.000 k.k.

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
101 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

DESIGN APPARTEMENT, KERKSTRAAT 78C AMSTERDAM (CENTRUM)

Indrukwekkend design-appartement met dakterras gelegen op de eerste verdieping van karakteristiek pand gelegen in de historische binnenstad.

*** ENGLISH TEXT BELOW ***

Indeling
Indeling van het appartement : Entree/ gang (met toilet) die toegang geeft tot de woonkamer. De lichte woonkamer heeft drie grote ramen en een hoog plafond van ca. 3,25 m en is voor zien van een luxe white wash eiken houten vloer. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de luxe design woonkeuken, voorzien van alle denkbare Miele inbouwapparatuur, welke toegang geeft naar het dakterras van ca. 13 m2.

De masterbedroom is voorzien van een luxueuze open design badkamer met ligbad en douche. De tweede slaapkamer beschikt ook over een eigen badkamer met douche.

Ligging
Het appartement is gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam, namelijk tussen de Amstel en de Leidsegracht. In de nabije omgeving bevinden zich een tal van gezellige cafés, restaurants, uitgaansgelegenheden en is er een grote diversiteit aan winkels.

Op loopafstand van het Museumkwartier, Leidseplein, Koninklijk Concertgebouw en het beroemdste stadspark van Nederland, het Vondelpark.

Goede openbaarvervoer voorzieningen om de hoek, met tramlijnen 1, 2 en 5. Het appartement is tevens goed bereikbaar met de auto.

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte woonruimte 101 m2 en dakterras 12,3 m2 (NEN 2580 gemeten)
- Toplocatie in het midden van het centrum
- Eigen grond.
- Actieve VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen €155,21
- Goed geïsoleerd. Dubbel glas
- 2 ruime slaapkamer met eigen badkamer
- Persoonlijk draadloos verlichtingssysteem
- Meubels ter overnameDESIGN APARTMENT, KERKSTRAAT 78C AMSTERDAM (CENTER)

Impressive design apartment with roof terrace situated on the first floor of a characteristic property located in the historic center.

Lay out
Layout of the apartment: Entrance hallway (with toilet) giving access to the living room. The bright living room has three large windows and a high ceiling of approximately 3.25 m and is visible from a luxury white wash oak wooden floor. At the rear of the property is the luxurious design kitchen kitchen, equipped with all conceivable Miele appliances, which gives access to the roof terrace of approximately 13 m2.

The master bedroom has a luxurious open design bathroom with bath and shower. The second bedroom also has a private bathroom with shower.

Location
The apartment is located in the vibrant center of Amsterdam, between the Amstel and the Leidsegracht. In the surrounding area there are a variety of cozy cafes, restaurants, nightlife and a wide variety of shops.

Within walking distance of the Museum Quarter, Leidseplein, Royal Concertgebouw and the most famous city park in the Netherlands, the Vondelpark.

Good public transport facilities around the corner, with tram lines 1, 2 and 5. The apartment is also well accessible by car.

Details:
- Living area 101 m2 and roof terrace of 12,3 m2 (NEN 2580 measured)
- Top location in the middle of the center
- Free hold
- Active Association of owners. Monthly costs €155,21
- Well insulated and double glass
- 2 spacious bedrooms with own bathroom
- Personal Wireless Lighting System
- Furniture for takeover

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 156 p/m
Aanmeldingsdatum
10-11-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
101 m²
Inhoud
405 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.