Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Klaroenstraat 22 1104HW Amsterdam, K-buurt Zuidoost

Bouwjaar
2011
Woonoppervlakte
78 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Indien u een bezichtiging wilt doen laat u dat dan even via de mail (FUNDA) weten. Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Woonoppervlakte : circa 78 m²
Bouwjaar : 2011
Balkonligging : zuidwest
Aantal kamers : 3
Aantal slaapkamers : 2
Servicekosten : circa € 110,-- per maand

Deze moderne DRIE-kamer appartement ligt op de 1ste verdieping met een ruim balkon op het zuid
westen. Het appartement is ruim en fraai afgewerkt met een moderne keuken alsmede een gemoderniseerde badkamer en sanitair. In de midag en avond kan men heerlijk genieten van het zonnige balkon. De afgesloten centrale hal biedt toegang tot het trappenhuis en lift. Er kan gratis geparkeerd worden nabij de woning. De woning is aangesloten bij een actieve en professionele vereniging van eigenaren. De buurt ziet er verzorgd uit en winkels (winkelcentrum Kameleon), scholen, het AMC, openbaar vervoer (bus, metro, trein) en uitvalswegen (A1, A2, A4, A9 en A10) liggen zeer centraal ten opzichte van dit appartement. Op luttele fietsminuten liggen diverse recreatiegebieden zoals “De Hoge Dijk", "De Gaasperplas”, "De Ouderkerkerplas" en het pittoreske Abcoude en Weesp. Het centrum van Amsterdam is met de metro zeer goed te bereiken!

Indeling en details
Entree, hal, meterkast, kast met stadsverwarming-unit, 2 slaapkamers, berging met WMA, wandcloset met fonteintje, badkamer voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel, open keuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-magnetron, woonkamer en ruim balkon. Op de begane grond is een eigen berging.

Overige gegevens
Berging : inpandige berging op de begane grond.
Verwarming : stadsverwarming
Warmwater : stadsverwarming
Isolatie : dubbel glas
Erfpacht : vooruitbetaald tot 16 juni 2060
Servicekosten : circa € 110,-- per maand

Bijzonderheden
- verzorgde woning met TWEE slaapkamers
- gelegen bij winkelcentrum Kameleon
- gelegen bij metro-, trein- en (streek)bus
- voldoende parkeergelegenheid

Gegevens VVE
Ter inzage
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-06-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder