Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Kloekhorststraat 165 1104ML AMSTERDAM, Kortvoort

Vraagprijs € 150.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

*OPEN HUIS*
Vrijdag 04-05-2018 van 10.00 - 11.00 uur
en
Dinsdag 08-05-2018 van 16.00 - 17.00 uur


Omschrijving woning
Ruim en licht 2 kamer appartement van circa 50 m2 met balkon gelegen op de derde verdieping van een verzorgd appartementencomplex. Het appartement ligt aan de straatzijde van het complex en heeft uitzicht op de straat.
Vanuit de hal loopt u direct door naar de woonkamer met openkeuken die middels een schuifdeur gescheiden is van de slaapkamer. De woonkamer heeft een openslaande deur naar het balkon. De ruime badkamer is uitgerust met douche,wastafel en wasmachineaansluiting. In de centrale hal vindt u het toilet en gangkast.
Het complex heeft een beveiligd entree d.m.v. intercom en u heeft nog de beschikking over een fietsenberging op de beganegrond .

Ligging en omgeving
Het appartement ligt zeer centraal gelegen in Amsterdam zuidoost beter bekend als "Bijlmermeer". Door de centrale ligging bent u met de auto heel snel op de uitvalswegen rondom Amsterdam richting Utrecht, Schiphol en het kantoren- en winkelgebied rondom de Arena. Er is voldoende openbaar vervoer in de omgeving zoals bus, metro en NS station.
De Gaasperplas, het Bijlmerpark en het winkelcentrum Amsterdamse Poort evenals diverse scholen liggen in de nabijheid van de woning.

Bouwjaar
Omstreeks 1985

Kadastrale gegevens
Gemeente: Weesperkarspel
Sectie: L
Nummer: 8683 A-146
Aandeel: 55/20237

Indeling woning
Beveiligd centraal entree, centraal trappenhuis, entree woning, hal, toilet, gangkast, badkamer, woonkamer, slaapkamer, balkon.

Eigendomsituatie
Het betreft hier een appartement op grond eigendom van de Gemeente Amsterdam.
De erfpacht canon is afgekocht tot en met 15 maart 2035.

Oppervlakte en Inhoud

Onderhoud
Het betreft hier een voormalige huurwoning.

Vereniging van Eigenaren
Het appartement maakt onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaars "Groot Groesbeek" te Amsterdam".

Ligging balkon
Het balkon ligt op het noordwesten.

Technische gegevens / bijzonderheden
Elektra 4 groepen

Verwarming Middels cv ketel (2013)
Isolatie Dubbelglas

- De volgende clausules zullen worden opgenomen in de koop- en leveringsakte.

1. Koper is ermee bekend dat de onroerende zaak is gebouwd omstreeks 1985 met de toen gebruikelijke materialen. Koper is bekend met de dienovereenkomstige staat van de onroerende zaak, in het bijzonder wat betreft de leidingen, de technische installaties en de eventuele aanwezigheid van asbest, zie de rapportage.
2. Verkoper attendeert koper uitdrukkelijk op het feit dat hij het verkochte zelf nooit feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen cq. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf wel feitelijk had gebruikt. Bij de vaststelling van de vraagprijs en koopsom is hiermee rekening gehouden. In dit kader komen partijen uitdrukkelijk overeen dat dergelijke eigenschappen cq. gebreken voor risico en rekening van koper komen."
3. Verkoper attendeert koper er uitdrukkelijk op dat er een zelfbewoningsclausule zal worden opgenomen in de koopakte.Vaste lasten
Rioolrechten: € 128,40 per jaar
Servicekosten: € 74,87 per maand (woning en berging)

Oplevering
Kan per direct.

Vraagprijs
€ 150.000,= k.k.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-05-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²
Externe bergruimte
3 m²
Inhoud
145 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Kaart Kloekhorststraat 165 1104ML AMSTERDAM, Kortvoort

naar Kloekhorststraat 165 1104ML AMSTERDAM, Kortvoort
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand