Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Kometensingel 152 1033BZ AMSTERDAM, Oostzanerdijk

Huurprijs excl. BTW op aanvraag

Bewaar object

Omschrijving

Flexplek SOSial Spaces - THE CHURCH

We hebben een gaaf nieuw concept voor je:
Flex-werken en/of je project uitvoeren in een geweldige kerk in Noord en 'pay what you want'!

Hoe ziet het eruit:
Laptoppen aan 1 van de stoere werktafels
Sparren bij een knapperend haardvuur.
Jammen op het koor of zingen in het hoofdschip.
Op het kerkplein voetballen.
In de kerk je event organiseren
Op het kerkplein 'n fikkie maken en een biertje open trekken.
The Church is een plek waar je niet alleen werkt maar waar je een ander leven krijgt!

De kerk wordt volgend jaar gerenoveerd tot een social design hub. Tot die tijd hebben we plaats voor je werkplek, bedrijf, project, meeting, event, etc.*. Je bepaalt zelf hoeveel huur je hiervoor betaalt. Deze huur wordt gebruikt om de kerk te restaureren en het plein weer mooi te maken. Alle betaalde huur dient een goed doel.

Een aantal creatieven genieten al van deze geweldige spot. Een artiest bouwt er aan zijn nieuwe show. Een zangeres geeft er een zangworkshop. Er wordt door een aantal cracks op horecagebied gewerkt aan een pop-up restaurant waar met de beste koks een waanzinnig social concept wordt neer gezet. En meerdere leuke partijen zijn er bezig met hun creatieve innovatieve organisaties.

LOCATIE
The Church is gelegen in het lieflijke monumentale Tuindorp Oostzaan. 10 fiets-minuten van de NDSM werf en 3 auto-minuten van de ring. The Church kijkt aan de ene kant uit op de charmante huizen van het dorp en schurkt aan de andere kant tegen de Oostzanerdijkdijk aan. Het is een lieflijke oase in het drukke Amsterdam. De wijk is gedrapeerd rondom het Zonneplein waar je bij Lokaal Spaanders heerlijk kunt lunchen en dineren.

OMSCHRIJVING
In The Church vind je fijne werkplekken in het voorschip met wifi, koffie en thee. Je kunt er supergaaf je gasten ontvangen en leuke events bedenken die uitgevoerd kunnen worden in het hoofdschip van de kerk. Er hangen schommels en er staat een trampo. De sfeer is relaxt en zinderend. Het is leuk als mensen elkaar inspireren maar je kunt ook gewoon keihard zitten werken met een koptelefoon op je hoofd. Hier mag je je vrij voelen!

The Church is gebouwd op basis van het 'barn' model. Vroeger stond hier een grote aardappel schuur waar men te kerke ging. Door het toenemende aantal gelovigen werd een kerk gebouwd op basis van de schuur. Het is een gebouw geworden met de eenvoudige vorm van een schuur. Door de afnemende belangstelling voor religie kwam de kerk leeg te staan. Het werd een monument en wacht na jaren leegstand nu op een nieuwe invulling. Door de eenvoudige en stoere vorm kan het nu geschikt gemaakt worden voor een mooie nieuwe invulling.

Als de renovatie van The Church heeft plaats gevonden wil SOSial Spaces er een social design hub creŽren. Een spot waar dingen gemaakt en gedaan worden die bijdragen aan een betere wereld. Samen met de buurt, met mensen die anders zijn dan 'middle of the road', met designers en sociale ondernemers wordt er een plek gemaakt die inspirerend is voor iedereen die iets heeft met design en positieve vooruitgang.

Wanneer je daar ideeŽn over hebt of met jouw project of model daaraan wilt bijdragen willen we dat graag weten.

Maar nu nodigen we je uit om mee te doen de plek nu alvast in te vullen op een mooie manier om voor te sorteren op een gave social hub. Let us know. Daarbij bepaal jij wat het je waard is om dat op deze plek te mogen doen. Bel of mail met je wensen en ideeŽn dan passen we je graag in binnen de huidige constellatie.

*voorbehoud definitieve goedkeuring huurder door verhuurder
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-12-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1945-1959

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
1.000 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oostzanerwerf

Oostzanerwerf is een wijk met een divers karakter door de verschillende opzet van de buurten: van hoogbouwflats tot rijtjeshuizen, van de ronde trommelwoningen tot lintbebouwing.

Kaart Kometensingel 152 1033BZ AMSTERDAM, Oostzanerdijk

naar Kometensingel 152 1033BZ AMSTERDAM, Oostzanerdijk
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand