Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Kromme Leimuidenstraat 5 II 1059EL Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt Oost

Bewaar object

Omschrijving

Licht en sfeervol appartement van ca. 74m² met heerlijk dakterras!

* See English translation below *

Op de tweede en deels derde etage ligt dit zeer verzorgde appartement gelegen op eigen grond.

Het appartement heeft een lichte woonkamer aan de voorzijde met prachtig glas in lood verwerkt in de raampartij. De royale woonkeuken is v.v. van moderne inbouwapparatuur (koel- /vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven, gasfornuis en wasemkap. De woonkeuken geeft toegang tot het balkon gelegen op het oosten.

De woonkamer of woonkeuken kunnen worden opgedeeld voor het realiseren van een 2e slaapkamer. Op deze etage is ook de nette badkamer gelegen met ruime douche, wastafel, toilet en aansluiting voor de wasmachine.

De derde etage heeft een prachtige slaapkamer met een fraaie hoogte van de zolder en de balken in het zicht. Vanuit hier is er toegang tot het dakterras, een heerlijk plek om te genieten van zon en rust.

Houten vloer door bijna de gehele woning.

Omgeving:
De locatie van deze stadswoning is super! De Hoofddorppleinbuurt is echt een eigen buurtje in Amsterdam!

Allerlei lekkere winkels, traiteurs en gezellige horeca (Helder, van Mechelen, Lokaal van de stad of Gent aan de Schinkel) zijn op loopafstand.

Uitvalswegen naar de A4/A9/A10 en openbaar vervoer (tram en bus) zijn zeer goed.

En niet te vergeten, het mooie Vondelpark is in de buurt.

Bijzonderheden:
• Gebruiksoppervlakte wonen circa 74 m²
• Balkon
• Bestemming wonen
• Dakterras van 12m² (met vergunning)
• Gelegen op eigen grond
• Schilderwerk in 2016 uitgevoerd
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Kijk voor meer informatie, plattegrond en brochure op onze site!

-----------

Bright and attractive apartment of approximately 74 sqm with a lovely roof terrace!

Layout:
On the second and partly third floors this very well looked after apartment, located on freehold land.

The apartment has a bright living room at the front with beautiful stained glass in the windows. The spacious kitchen diner has been equipped with modern built-in appliances (fridge / freezer, dishwasher, combi-oven, gas cooker and extractor hood.) The kitchen diner gives access to the east-facing balcony.

The living room or kitchen diner can be subdivided to create a second bedroom. On this floor also the clean bathroom with a spacious shower, a washbasin, a toilet and connections for the washing machine.

On the third floor a beautiful bedroom with a high and beamed ceiling. From here access to the roof terrace, a lovely place to enjoy the sun and peace and quiet.

Almost the entire apartment has got wooden flooring.

Location:
The location of this urban apartment is excellent! The Hoofddorpplein area has really become a special neighbourhood in Amsterdam!

All kinds of nice shops, caterers and restaurants (Helder, van Mechelen, Lokaal van de stad or Gent aan de Schinkel) are within walking distance.

Very well accessible by car (near the (orbital) motorways A4 / A9 / A10) and by public transport (trams and buses).

And last but not least, the beautiful Vondelpark is nearby.

Specifics:
• Usable area approximately 74 sqm
• Balcony
• Designated use: residential
• Roof terrace of 12 sqm (with permit)
• Freehold land
• Painting work done in 2016
• This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative only.
• Measurement instruction based on NEN2580, intended to apply a more unambiguous method of measurement for an indication of the usable area. The Measurement instruction does not completely exclude various measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.

More information and floorplan on our site!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-05-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Kaart Kromme Leimuidenstraat 5 II 1059EL Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt Oost

naar Kromme Leimuidenstraat 5 II 1059EL Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand