Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Langswater 591 1069EE Amsterdam, De Punt

Bewaar object

Omschrijving

Een licht en verrassend vier kamer appartement met een ruim balkon op het zuiden en een berging in de onderbouw. Geheel voorzien van een nette laminaatvloer en een keuken met losse apparatuur. Het betreft een praktisch ingericht appartement, met een ruime woonkamer, gelegen op de zevende etage van een verzorgd appartementencomplex.

Het complex ligt op loopafstand van de winkelcentra Dijkgraafplein en Osdorpplein, waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen, funshoppen, theater "De Meervaart" voor culturele ontspanning en uiteraard openbaar vervoer: tramlijn 1 en 17 en diverse busverbindingen. Eveneens op zeer korte afstand van uitvalswegen A4, A9 en A10 en het station Amsterdam Lelylaan is op fietsafstand te bereiken. Gratis parkeren voor de deur!

De globale indeling is als volgt:

Centrale en besloten entree met bellentableau, lift (of trap) naar de zevende verdieping:

Op de zevende verdieping komt u het appartement binnen.
Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de eerste slaapkamer. Deze is ruim, rechthoekig van formaat en beschikt over een inbouwkast. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich de afgesloten keuken. Het keukenblok is voorzien van enkele losse apparaten. Opvallend is de goede lichtinval en de hoeveelheid opbergruimte.

Naast de keuken treft u de tweede slaapkamer aan. Deze is ook rechthoekig van formaat en kent een goede lichtinval. De badkamer is netjes tot aan het plafond betegeld en is uitgerust met een wastafelmeubel en een douche. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Het toilet bevindt zich naast de badkamer.

De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning en beschikt over een balkon. De woonkamer is afgewerkt met een nette laminaatvloer en afgewerkte wanden. Door de ligging op het zuiden, kent deze ruimte een zeer goede lichtinval. Naast de woonkamer bevindt zich de eetkamer, welke uitermate geschikt is als derde slaapkamer.

In de onderbouw treft u nog een bij de woning behorende berging aan.

Kortom: een licht en ruim driekamer appartement met twee slaapkamers, een keuken met inbouwapparatuur en een zonnig balkon.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1969.
Lidmaatschapsrecht.
Woonoppervlakte: ca. 72 m2.
3 ruime slaapkamers.
Balkon op het zuiden.
Berging in de onderbouw.
Erfpacht, de jaarlijkse canon bedraagt € 56,40
Elektrische boiler (huur via Feentra, € 13,- per maand).
Blokverwarming.
Actieve VvE, de servicekosten: bedragen € 240,- per maand excl. voorschot stookkosten. (erfpacht canon zit in servicekosten verwerkt.)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-01-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: De Punt

De Punt De Punt is een wijk in Amsterdam Nieuw-West en lag voor de herindeling van Amsterdam in zeven stadsdelen in 2010 in voormalig stadsdeel Osdorp. De wijk, in de vorm van een punt, ligt tussen de Baden Powellweg, het Rudi Bloemgartensingel en de Ookmeerweg, tegen herdenkingspark Westgaarde aan. Osdorper Ban De belangrijkste straat in de Punt is de Osdorper Ban. Deze bedrijvige straat, vernoemd naar buurtschap Osdorp, heeft de meeste middenstand van de buurt en loopt van oost naar west. Aan de straat ligt de Lucaskerk en de toegangsweg van Westgaarde ligt in het verlengde van de Osdorper Ban. Inwonersamenstelling van De Punt In 2017 had De Punt 6000 inwoners en 2600 woningen, waarvan 27% eengezinswoningen en 73% meergezinswoningen. 88% van de woningen dateert uit een bouwjaar van vóór 2000 en 12% is dus daarna gebouwd. 32% van de inwoners is autochtoon. Van de allochtone bevolking van De Punt is 20% afkomstig uit een westers land. Dat wil zeggen uit Europa minus Turkije, Noord-Amerika, Indonesië, Oceanië of Japan. 26% en 21% van de allochtone inwoners van De Punt zijn respectievelijk afkomstig uit Marokko en Turkije.

Kaart Langswater 591 1069EE Amsterdam, De Punt

naar Langswater 591 1069EE Amsterdam, De Punt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand