Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Leonard Bernsteinstraat 60 C 1082MR Amsterdam, Zuidas Zuid

Vraagprijs € 875.000 

Bewaar object

Omschrijving

YES! Een geweldig ruim opgezet Super-de-luxe appartement van ca. 117 m2 met een groot en zonnig terras aan de veelbesproken Zuidas in Amsterdam is nu beschikbaar.

Heel weinig komen dit soort turn key appartementen op zo een unieke en bruisende locatie beschikbaar.

Intermezzo is de nieuwste parel op de Zuidas, dit in het oog springende gebouw is pas deze zomer gereed gekomen, waarna er ook direct is begonnen met de luxe afbouw van dit fraaie appartement.
Dit 117 m2 grote appartement is zo ingedeeld dat alles heerlijk ruim aanvoelt.

De mega woonkamer met een in het oog springende luxe keuken met kookeiland van Poggenpohl is met recht een eye catcher. Deze goed uitgelichte keuken is echt een plaatje in de ruimtelijke ingedeelde woonkamer.
De keuken is echt van alle gemakken voorzien, naast de RVS kraan is er ook een Miele Koel- en vrieskast, Miele vaatwasser en de beroemde Bora Kookplaat met geïntegreerde afzuiger.
Natuurlijk zoals verwacht in een luxe keuken zit er ook een Wijnkoelkast in; vergeet u bij de notaris niet te vertellen of u er wit, rood of rosé in wil? Want deze wijnkoelkast wordt naast een fles champagne ook verder naar wens afgevuld.

Verder zijn er 2 ruime slaapkamers die beiden ook uitkijken op het ruime terras. Het terras is gelegen op de Zuid- en Westzijde.

Direct aan de overkant van de slaapkamers is de zeer fraaie ruime badkamer gesitueerd.
Deze badkamer is echt van alle gemakken voorzien. Naast het tweede toilet vindt u hier een in het oog springend vrijstaand bad met een kraan die uit de vloer komt.
Daarnaast het zwevende dubbele wastafelmeubel die is voorzien van 2 design kranen en ook is er een dubbele douche, gewoon omdat het kan en mooi, handig en gezellig is!

Het appartement is voorzien van een prachtige eiken visgraat houten vloer. Wat ook al meteen opvalt zijn de bijzondere luxe deuren met mooi beslag.
In het gehele appartement is het plafond iets verlaagd om de dimbare grote inbouwspots mooi tot hun recht te laten komen.

Het lichtplan is dan ook zo ontworpen dat alles mooi uitgelicht kan worden, de witte hoogglans keuken, de eet- en zithoek en ook zijn de spots zo verdeeld dat de kunst aan de muur nóg specialer wordt.

“This property is listed by a MVA Certified Expat Broker”. English summary underneath.

Entree:

Na de entree aan de straat welke zijn voorzien van gemakkelijke tags komt u uit bij de 2 liften die u naar de eerste etage brengen.
Via de goed afgewerkte gang vindt u hier de toegang tot het appartement. Uiteraard zijn deze liften ook binnendoor via de ondergrondse parkeergarage te bereiken.

Indeling:

Bij binnenkomst vindt u in de hal direct plaats voor de garderobe en staat u in de goed verlichte gang vanwaar u toegang heeft tot alle vertrekken.
Allereerst komt u langs het gastentoilet, daarnaast de royale berging voor onder andere de wasmachine en wasdroger, doorlopend vindt u, aan de zijde van de door een tuinarchitect fraai ingerichte tuin de 2 ruime slaapkamers.
Deze kamers bieden beide plaats aan een 2- persoonsbed en ook een bureau en/of inbouwkast(en). Direct daar tegenover de fraaie badkamer met vrijstaand bad, inloop duodouche, stijlvolle dubbele wastafel en een strakke grote vloer- en wandtegel.
Aan het einde van de gang vindt u de ca. 6,88 meter brede en 8,67 meter diepe woonkamer met de geweldige hoogglans Poggenpohl keuken. De woonkamer geeft direct toegang tot het terras / daktuin die wel 59m2 beslaat.

De separate berging is toegankelijk vanaf de straat.

Onderin het gebouw is een ruim opgezette en afgesloten garage aanwezig met lift naar de verdieping waar het appartement zich bevindt. Dit appartement kan verkocht worden met een parkeerplaats. Vraagprijs voor deze parkeerplaats € 60.000,- kosten koper.

Op dit moment is er voor 30 uur per week een huismeester aangesteld, wel zo handig voor de te ontvangen pakketjes, veiligheid en verdere zaken die nog aan het hoge serviceniveau toegevoegd worden.

Erfpacht;
De woning is gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak loopt tot 16 november 2064.

De jaarlijkse indexcanon bedraagt voor de woning ca. €2.438,- per jaar. Deze canon wordt jaarlijks geïndexeerd.
Voor de parkeerplaats (indien van toepassing) is de jaarlijkse indexcanon €40,68.
De algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing.

Bijzonderheden:
- Ca 117 m2 woongenot met een royaal terras van ca. 59 m2;
- Nieuwbouw uit 2017 met geen oplevertijd;
- Fraai en beeldbepalend Intermezzo gebouw;
- Turn key appartement, luxe afgebouwd;
- Parkeerplaats in ondergelegen garage, vraagprijs € 60.000,- k.k.;
- Voorzien van een separate berging;
- WKO-systeem (warmte/koude-opslag) met aangename vloerverwarming en –koeling;
- 2 liften naar het appartement;
- Huismeester aanwezig;
- Separate, gezamenlijke fietsenstalling;
- Servicekosten ca € 194,- per maand voor het appartement en de berging en ca. € 30,- per maand voor de parkeerplaats (indien van toepassing).
- Actieve en professioneel beheerde VVE;
- Voorbehoud gunning eigenaar;

Oplevering in overleg. Kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
YES! A very spacious and super luxorious apartment of approx. 117 m2 with a large and sunny terrace of approx. 59 m2 at the Zuidas in Amsterdam is now available.

Very few of these turnkey apartments come available in such a unique and exciting location.

Intermezzo is the newest jewel at the Zuidas, this eye-catching building has only been completed this summer.
This 117 m2 apartment is arranged so that everything feels wonderfully spacious.

The spacious living room with an eye-catching luxury kitchen with cooking island from Poggenpohl is really an eye catcher.

There are also 2 spacious bedrooms that both look out onto the spacious terrace. The terrace is located on the South and West side.

The very nice spacious bathroom is located near the bedrooms. This bathroom is really well equipped. Here you will find an eye-catching freestanding bath with a tap coming out of the floor. In addition there is an extra toilet, a double sink with 2 design faucets and also a double walk-in shower.

Ground lease;
The property is located on leasehold land. The current period runs until November 16, 2064.

The annual leasehold fee for the house is approx. € 2,438 per year. This amount will be indexed annually.
For the parking space (if applicable) the annual index fee is € 40.68. The General Provisions of the year 2000 apply.

Features:
- Approx. 117 m2 living pleasure with a spacious terrace of approx. 59 m2;
- New construction from 2017 with no delivery time;
- Beautiful and iconic Intermezzo building at the Zuidas;
- Turn key apartment, luxury finished;
- Parking space in garage below, asking price € 60,000, - k.k.
- Equipped with a separate storage room at the groundfloor;
- Thermal storage system with pleasant floorheating and -cooling;
- 2 lifts to the apartment;
- Caretaker present;
- Separate, shared bicycle parking;
- Service costs about € 194, - per month for the apartment and the storage and approx. € 30, - per month for the parking space (if applicable).
- Active and professionally managed homeowners association;

Delivery in consultation. Can be at short notice.

This information has been compiled by us with due care. No liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified dimensions and surfaces are indicative. Applicable are the NVM terms and conditions.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-04-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
117 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Zuidas

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid, rondom Ringweg-Zuid, ligt de Zuidas. Het gebied zit ingeklemd tussen de Amstel enerzijds en de Schinkel anderzijds. In het centrum van de Zuidas bevindt zich Station Zuid.
De Zuidas, het La Défence van Amsterdam
Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied dat volop in ontwikkeling is. In eerste instantie was de Zuidas bedoeld als kennis- en zakendistrict, met de focus op de ontwikkeling van hoogwaardig kantorengebied. Bij de bouw van het gebied had men niet de minste voorbeelden voor ogen: La Défence in Parijs en The Docklands in Londen. De Zuidas is in het buitenland ook wel bekend als de 'Financial Mile'.
De Zuidas: van zakendistrict naar woon/werk
Sinds kort is de focus op de Zuidas verplaatst naar de ontwikkeling van woningen. Op dit moment wonen er nog relatief weinig mensen in het gebied, maar dat verandert door onder andere de bouw van gevarieerde koopappartementen en huurappartementen door woningcorporaties. En met het bouwen van woningen zullen ook meer voorzieningen, zoals kinderdagverblijven, cafés en scholen, in de buurt komen. Maar de plannen zijn nog niet af. De komende jaren zal er nog volop gebouwd worden. In 2019 start men zelfs met de grootste bouwoperatie van het gebied: Zuidasdok, dat tot doel heeft de bereikbaarheid van het gebied te optimaliseren. Station Amsterdam Zuid zal daartoe uitgroeien tot een tweede Centraal Station met haltes voor onder andere de Noord/Zuidlijn. Op die manier wordt Station Amsterdam Zuid en daarmee de Zuidas binnen driekwartier voor drie miljoen mensen bereikbaar.

Kaart Leonard Bernsteinstraat 60 C 1082MR Amsterdam, Zuidas Zuid

naar Leonard Bernsteinstraat 60 C 1082MR Amsterdam, Zuidas Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand