Lesse 1 0 ong 1186KZ Amstelveen, Groenelaan

Bewaar object
Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
124 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
120 m²

Omschrijving

In de rustige woonwijk Groenhof gelegen DRIVE-IN WONING met tuin op het zuiden en parkeerplaats op eigen terrein! De woning is gelegen in een groene omgeving met aan de achterzijde vrij uitzicht over een plantsoen. Hierdoor biedt de woning erg veel privacy. Toch is de woning gelegen nabij alle voorzieningen zoals winkelcentrum Groenhof, uitvalswegen, openbaar vervoersvoorzieningen en diverse scholen.

For English translation see below!

Bouwjaar 1969, woonoppervlakte circa 124 mē, perceeloppervlakte 120 mē eigen grond. Oplevering in overleg.

Begane grond: via de voortuin met parkeergelegenheid betreedt u de woning. Brede hal met meterkast en toegang tot de garage. De tuinkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot de tuin. De achtertuin is gelegen op het zuiden.

De woonkamer is mooi ruim en voorzien van een zeer fraaie rustieke houten vloer, inbouwkasten en een fraaie houtkachel. De keuken ligt aan de voorzijde van de woning en biedt uitzicht over de straat. De keuken heeft een goede afmeting en is voorzien van de aansluitingen voor alle denkbare apparatuur. Vanuit de woonkamer is het zonnige balkon op het zuiden via een schuifpui te bereiken.

Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers, welke in open verbinding staan met de overloop. De gehele verdieping is voorzien van een houten vloer. De badkamer bevindt zich in het midden van de woning en is voorzien van een ligbad, wastafelmeubel en een toilet.

Bijzonderheden:
• Zeer centraal gelegen;
• Woonkamer voorzien van een houtkachel;
• Ruime eengezinswoning;
• Voldoende parkeergelegenheid in de buurt, eigen oprit en garage;
• Centrale verwarming en warm water middels c.v. ketel.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
In the quiet residential area Groenhof located DRIVE-IN HOUSE with south facing garden and on-site parking! The house is located in a green area with uninterrupted views over a park. This gives the house a lot of privacy. Nevertheless, the house is located near all amenities such as shopping center Groenhof, roads, public transport facilities and various schools including the international school.

Year of construction 1969, living area approximately 124 mē, plot area 120 mē own land. Delivery in consultation.

Ground floor: through the front garden with parking you enter the house. Wide hall with meter cupboard and access to the garage. The garden room is located at the rear of the house and gives access to the garden. The back garden is south facing.

The living room and kitchen are on the first floor. The kitchen is at the front of the house and offers a view over the street. The kitchen is of a good size and is equipped with the connections for all conceivable appliances.
From the living room you can reach the sunny balcony on the south via a sliding door.

On the second floor there are two bedrooms, which are in open communication with the landing. The entire floor has a wooden floor. The bathroom is located in the middle of the house and is equipped with a bath, washbasin and a toilet.

Particularities:
• Very centrally located;
• Living room with a wood stove;
• Spacious family home;
• Ample parking in the neighborhood, private driveway and garage;
• Central heating and hot water through c.v. boiler.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-01-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
124 m²
Perceeloppervlakte
120 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's