Leverkruidweg 169 1508WG Zaandam, Kogerveld

Bewaar object

Omschrijving

3-Kamer appartement met balkon op het westen.

Ligging
Tussen het Hoornseveld en t Kalf is de groene en kindvriendelijke woonwijk Kogerveld gelegen. Er zijn veel groenstroken, waterpartijen, speelplaatsen en een winkelcentrum te vinden. Aan de rand van Kogerveld stapt u zo het recreatiegebied het Jagersveld in. Het centrum van Zaandam, Amsterdam en Purmerend zijn eenvoudig te bereiken via de nabijgelegen uitvalswegen en het NS station Kogerveld.

Voorzieningen
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Zilverschoonplein en in de naastgelegen Slachthuisbuurt, waar onlangs twee grote supermarktdiscounters zijn geopend. Verder vindt u in de wijk kinderopvang en lagere scholen. Het voortgezet onderwijs in de omgeving is gemakkelijk te bereiken. Sporten en recreren kan uitstekend in het omvangrijke recreatiegebied het Jagersveld of bij een van de verenigingen in het grote sportpark grenzend aan de wijk.

Indeling
Via de centrale entree en het trappenhuis of de lift bereikt u de galerij op de 2e verdieping, waar de woningentree zich bevindt. De hal biedt toegang tot alle ruimten in de woning. Aan de galerijzijde van de woning zijn de keuken en een slaapkamer gesitueerd. In het midden van de woning treft u de meterkast, het separate toilet (inclusief opstelplaats CV-ketel) en de badkamer voorzien van douche en wastafel. Aan de achterzijde van de woning vindt u de tweede slaapkamer en de ruime woonkamer, welke beiden toegang geven tot het balkon op het westen. De grote raampartij in de woonkamer zorgt voor veel licht. Het appartement beschikt verder over een berging op de begane grond van het gebouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1962
- Berging op de begane grond
- Woning op de 2e verdieping (lift aanwezig)
- Balkon op het westen
- Groepenkast v.v. 3 groepen en 1 aardlekschakelaar
- Servicekosten 159,64 per maand
- Asbestinventarisatierapport aanwezig (deels gesaneerd)
- Verkoper heeft de woning nooit zelf bewoond.
- Koper is verplicht de woning zelf te gaan bewonen.

Verkoper werkt samen met de volgende projectnotarissen: Zaan Notarissen in Zaandam en Wormerveer, Actus Notarissen in Zaandijk en Notariskantoor Ten Brinke in Krommenie. Koper dient een keuze te maken uit deze notarissen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-03-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
66 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Leverkruidweg 169 1508WG Zaandam, Kogerveld

naar Leverkruidweg 169 1508WG Zaandam, Kogerveld
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand