Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Nassaukade 25 1052CJ Amsterdam, De Wittenbuurt Noord

Veiling

Bewaar object

Omschrijving

Gaarne willen wij u attenderen op de Nassaukade 25, één van de zeven beleggingspanden te Amsterdam uit de portefeuille H.M. Peters Onroerend Goed B.V., die via ons kantoor PER OPENBARE INSCHRIJVING worden aangeboden. Let op: de objecten zijn uitsluitend per pand of als geheel te koop.

Indien u interesse heeft voor dit object dan kunt u dit per email kenbaar maken en krijgt u van ons de inloggegevens voor de speciaal voor dit project aangemaakte dataroom waarin u de relevante informatie kunt inzien.

Op dinsdag 17 juli 2018 om 15.00 uur zal de zitting voor de inschrijving bij notaris Mr. B.O. Kapma van Klein Binnenkade Notarissen plaatsvinden en dient uw biedingsformulier binnen te zijn conform de omschreven verkoopprocedure in de brochure.

Mocht u nadere informatie wensen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor.

Objectinformatie:

Het woonhuis met 1 benedenhuis met tuin en 3 bovenwoningen:

25-huis:
* Maandhuur per 1/7: € 2.572,-
* Jaarhuur: € 30.864,-
* Oppervlakte: ca. 122 m²
* WOZ (1-1-’17): € 425.000,-

25-1:
* Maandhuur per 1/7: € 571,-
* Jaarhuur: € 6.852,-
* Oppervlakte: ca. 65 m² + berging
* WOZ (1-1-’17): € 321.000,-

25-2:
* Maandhuur per 1/7: € 1.300,-
* Jaarhuur: € 15.600,-
* Oppervlakte: ca. 65 + berging
* WOZ (1-1-’17): € 321.000,-

25-3 en deels 4:
* Maandhuur per 1/7: € 670,-
* Jaarhuur: € 8.040,-
* Oppervlakte: ca. 85 m²
* WOZ (1-1-’17): € 321.000,-

Totaal per maand: € 5.113,-
Totaal per jaar: € 61.356,-

Key facts:
- Nieuwe fundering 2003;
- 1 benedenwoning met tuin;
- 3 bovenwoningen
- Eigen grond.

Bijzonderheden:
Het pand is 2012 gerenoveerd, nieuwe kozijnen 2013, een deel van de zolder is (deels met vergunning) bij de derde etage gevoegd.

Kadastrale gegevens:
Amsterdam sectie Y 3233 grootte 136 m²


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-06-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1881

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
337 m²
Perceeloppervlakte
136 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.

Kaart Nassaukade 25 1052CJ Amsterdam, De Wittenbuurt Noord

naar Nassaukade 25 1052CJ Amsterdam, De Wittenbuurt Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand