Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Nassaukade 307 H 1053LP AMSTERDAM, Da Costabuurt Noord

Huurprijs € 1.800 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Ruim 3-kamer appartement van ca. 89m2 met een prachtig diepe stadstuin gelegen op het westen.

INDELING
Eigen entree op de begane grond. Ruime hal met toegang tot de woonkamer aan de voorzijde met uitzicht over de Singelgracht. Via de originele en suite deuren toegang tot de royale slaapkamer achterzijde met openslaande deuren naar de grote stadstuin. De tuin is op het westen gelegen (middag-en avondzon) en voorzien van een ruime schuur/berging.
De keuken, eveneens gelegen aan de achterzijde, is voorzien van een hardstenen werkblad, een vaatwasser, 4-pits fornuis, een oven, magnetron en een koelkast met een aparte vriezer.
Vanuit de keuken toegang tot de tweede (kinder)slaapkamer. Deze ruimte is eveneens te gebruiken als studeer-/werkkamer. De badkamer is voorzien van een granito vloer, een toilet, wastafel,douche en handdoek-radiator.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Alles wat Amsterdam te bieden heeft, ligt letterlijk om de hoek. Richting het centrum bevindt zich het negenstraatjes gebied, met een uniek aanbod van boetieks, koffiebarretjes en de meeste hippe horeca. Aan de noordkant het Westerpark om in te sporten of te genieten van popconcerten, beurzen en theatervoorstellingen.
Eveneens op loopafstand vindt u de voormalige tramremise "De Hallen". Dit fantastisch gerenoveerde complex biedt nu onderdak aan een hotel, bibliotheek, bioscoop en de inmiddels zeer bekende Foodhallen. Foodhallen is geļnspireerd door 'indoor food markets' zoals deze in bijna elke metropool te vinden zijn. In deze hal staan diverse stands waar (lokale) ondernemers originele culinaire hapjes en drankjes aanbieden die ter plekke genuttigd kunnen worden.
Vanuit de Marnixstraat en Leidseplein zijn tal van bus- en tramverbindingen richting de hele stad en Q-park parkeergarage. Kortom, wonen in dit appartement is volop genieten van Amsterdam!

BUITENRUIMTE
Ruime stadstuin van ca. 110 m² gelegen op het westen.

PARKEREN
Openbaar, betaald parkeren en vergunningensysteem.

NUTSVOORZIENINGEN
De vergoeding in verband met de levering van elektriciteit, gas en water voor het verbruik in het woonruimtegedeelte op basis van een zich daarin bevindende individuele meter (artikel 7:237 lid 3 BW), bedraag € 180,- per maand op basis van nacalculatie.

HUURTERMIJN
10 maanden, afwijkende termijn in overleg bespreekbaar.

GEMEUBILEERD
Het appartement wordt gemeubileerd aangeboden.

HUUROVEREENKOMST
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard "ROZ model voor bepaalde tijd (maximaal 2 jaar of korter) ex artikel 7:271 lid 1 Burgerlijk Wetboek" met aanvullende bepalingen.

TOESTEMMING VERHUURDER
Verhuur geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar/verhuurder.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het (aan)huurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-05-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per 1-8-2018

Bouw

Soort woning
Begane grond appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1897

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
89 m²
Inhoud
240 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Da Costabuurt

De Da Costabuurt is een typisch Amsterdamse woonbuurt. Het Da Costaplein, met bewonersactiviteiten van Da Costa & Co, is een centraal punt in de buurt. Het actieve karakter van de buurtbewoners vertaalt zich in een grote mate van zelfredzaamheid en eigen initiatief. In de Da Costastraat is bijvoorbeeld een speelstraat gekomen, die wordt onderhouden door de buurtbewoners. De buurt heeft veel autochtone bewoners, kleine huizen, veel fietsen, weinig gezinnen en relatief weinig jonge tweeverdieners.

Kaart Nassaukade 307 H 1053LP AMSTERDAM, Da Costabuurt Noord

naar Nassaukade 307 H 1053LP AMSTERDAM, Da Costabuurt Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand