Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Nickeriestraat 60 H 1058VZ Amsterdam, Paramariboplein e.o.

Bewaar object

Omschrijving

** ENGLISH TEXT BELOW **
JA! Comfortabel, modern en zeer prettig ingedeelde 3-kamer benedenwoning met twee slaapkamers en een fijne tuin van ca. 40m2. De woning en het gehele complex waar de woning deel van uit maakt is in 2014 volledig gerenoveerd. Door de praktische indeling worden alle ruimtes optimaal benut en voelt de woning zeer ruim aan. Het appartement is voorzien van een sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en een moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime slaapkamer, ook met openslaande deuren naar de tuin. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel. Met een apart tuinhuis en meerdere inbouwkasten biedt het appartement tevens veel opbergruimte.
De woning ligt in een rustige straat in een zeer populair gedeelte van Amsterdam West, tussen de Hoofdweg, het Surinameplein en de Postjeskade. Het Rembrandtpark en het Vondelpark zijn om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er diverse supermarkten op loopafstand en in de nabijgelegen Kinkerstraat en op de Overtoom is een keur aan leuke winkels, koffietentjes, cafs en restaurants te vinden. Op de fiets ben je binnen 10 minuten in de Jordaan en de Ring A10 en station Lelylaan bevinden zich op slechts een paar minuten rijafstand. De erfpacht is afgekocht tot 2062.

INDELING
De woning is gelegen op de begane grond en kent de volgende indeling:
Entree, hal met inbouwkast, toilet met fontein en bergkast onder de trap met wasmachine aansluiting. Binnenkomst in de royale doorzon woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin. De moderne witte keuken is voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur, zoals een oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer, eveneens met openslaande deuren naar de tuin. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche, wastafel, designradiator en is door de aanwezigheid van hoge ramen heerlijk licht. De tweede slaap-/werkkamer bevindt zich aan de voorzijde, deze kamer is voorzien van een inbouw kledingkast. De tuin is gelegen op het Noorden (met een vleugje middagzon) en is voorzien van een houten tuinhuis met elektra aansluiting. Hier is ruimte voor een extra koel/vrieskast, meerdere fietsen, hobbyspullen e.d. Door de beschutte ligging is de tuin heerlijk luw en ideaal voor zomerse borrels en bbqs etc. Aan de voorzijde van de woning is er plek voor een tuinbank waar je s middags heerlijk met een wijntje van het zonnetje kunt genieten.

WOONOPPERVLAKTE
Conform NEN2580 meting bedraagt het inpandig gebruiksoppervlak 66,30 m.
De oppervlakte van de berging bedraagt 3,86.m.
NB. De opgegeven oppervlakte is door een gespecialiseerd bedrijf gemeten conform NEN2580.

PAND
Het bouwjaar van het appartement is ca. 1922. In 2014 is het complex volledig gerenoveerd.

KENMERKEN
- Traditionele bouwstijl met een zadeldak bedekt met pannen en een deels plat dak bedekt met bitumen.
- Houten kozijnen van dubbel glas.
- Verwarming middels cv ketel (bouwjaar 2014).
- Elektra; moderne groepenkast voorzien van 6 groepen met aardlekschakelaar.
- Energielabel A.

ERFPACHT
- Het tijdvak loopt van 01-09-2012 tot 31-08-2062.
- De erfpacht is afgekocht tot 31-08-2062.
- De Algemene Bepalingen 2000 zijn van toepassing.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Sloten, sectie M nummer 2064 A-33.

SPLITSINGSAKTE
- Het pand is op 10 december 2012 door mr. P.L.E.M. de Meijer gesplitst in 60 appartementsrechten.
- Het appartementsrecht A33 is voor 76/5.938ste aandeel in de gemeenschap gerechtigd.
- Het totaal aantal uit te brengen stemmen is 60, dit appartement heeft 1 stem.

VERENIGING VAN EIGENAREN
- Het betreft een gezonde en actieve VvE.
- De vereniging wordt professioneel beheerd door Yver VvE Beheer.
- De servicekosten bedragen thans 81,75 per maand.

BIJZONDERHEDEN
- De woning en het complex waar de woning deel van uitmaakt is in 2014 volledig gerenoveerd en verkeert in uitstekende staat van onderhoud.
- Het appartement heeft een praktische indeling en voelt ruim aan.
- Fijne tuin aan de achterzijde met houten tuinhuis voorzien van elektra.

LOCATIE
Deze benedenwoning is gelegen in een rustige straat in de Baarsjes in Stadsdeel West. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er een Jumbo en Lidl op loopafstand en er is een Albert Heijn gevestigd op de Postjesweg. In de nabijgelegen Kinkerstraat en op de Overtoom is een keur aan leuke winkels, koffietentjes, cafs (o.a. Edel, Bartack, bar Kosta) en restaurants te vinden. Ook de Food- en Filmhallen liggen heerlijk dichtbij. Voor ontspanning en recreatie liggen het Vondelpark en het Rembrandtpark om de hoek. Op de fiets ben je binnen 10 minuten in de gezellige Jordaan en de Ring A10 en station Lelylaan bevinden zich op slechts een paar minuten rij-afstand.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN
Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (afslag S106). Er zijn diverse tram- en bushaltes nabij. Op de openbare weg is het betaald parkeren op maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 0:00 uur (info: website gemeente Amsterdam).

OPLEVERING
De oplevering zal in overleg plaatsvinden.

*****

Comfortable, modern and very nice classified 3-room ground floor apartment with two bedrooms and a nice garden of approx. 40m2. The house and the entire complex of which the house is part of is completely renovated in 2014. Thanks to the practical layout, all rooms are optimally used and the house feels very spacious. The apartment has a cozy living room with French doors to the garden and a modern open kitchen with appliances. At the rear is the spacious bedroom, also with patio doors to the garden. The second bedroom is at the front. The modern bathroom has a bath, walk-in shower and sink. With a separate garden house and several built-in closets, the apartment also offers plenty of storage space. The house is located in a quiet street in a very popular area of ??Amsterdam West, between the Hoofdweg, Surinameplein and Postjeskade. The Rembrandtpark and the Vondelpark are around the corner. For daily shopping there are several supermarkets within walking distance and in the nearby Kinkerstraat and on the Overtoom is a variety of nice shops, coffee corners, cafes and restaurants. On the bike you are within 10 minutes in the Jordaan and the Ring A10 and Lelylaan station are only a few minutes away by car. The long lease has been bought off until 2062.

LAYOUT
The property is located on the ground floor and has the following layout:
Entrance hall with cupboard, toilet with sink and storage cupboard under the stairs with washing machine connection. Entry into the spacious living room with open kitchen and French doors to the garden. The modern white kitchen is equipped with various Siemens appliances, such as an oven, 4-burner gas hob, extractor, dishwasher and fridge with freezer. At the rear is a spacious bedroom, also with patio doors to the garden. The modern bathroom has a bath, separate shower, sink, design radiator and is very light due to the presence of high windows. The second bedroom / office is located at the front, this room is equipped with a built-in wardrobe. The garden is located on the North (with a touch of midday sun) and is equipped with a wooden garden house with electricity connection. Here is room for an extra fridge / freezer, multiple bikes, hobby stuff etc. Because of the sheltered location, the garden is wonderfully luw and ideal for summer drinks and bbq's etc. At the front of the house there is space for a garden bench where you have lunch in the afternoon enjoy the sun with a glass of wine.

HOUSE SURFACE
In accordance with NEN 2580 measurement, the indoor use area is 66.30 m.
The surface of the storage room amounts to 3.86.m.
NB. The area declared was measured by a specialist company in accordance with NEN2580.

BUILDING
The year of construction of the apartment is around 1922. In 2014 the complex was completely renovated.

CHARACTERISTICS
- Traditional building style with wooden window frames of double glazing.
- Heating by central heating boiler (built in 2014).
- Electricity; modern group cabinet with 6 groups with earth leakage switch.
- Energy label A.

GROUND LEASE
- The period runs from 01-09-2012 to 31-08-2062.
- The leasehold has been paid in advance until 31-08-2062.
- The General Provisions 2000 apply.

CADASTRAL DATA
Municipality of Sloten, section M number 2064 A-33.

OWNERS ASSOCIATION
- It is a healthy and active VvE. The association is professionally managed by Yver VvE Beheer.
- The service costs now amount to 81.75 per month.

PARTICULARITIES
- The house and the complex of which the house is part is fully renovated in 2014 and is in excellent condition.
- The apartment has a practical layout and feels spacious.
- Nice garden at the back with wooden shed with electricity.

LOCATION
This ground floor apartment is located in a quiet s
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-10-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
66 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Westindische Buurt

De Westindische buurt is een wijk in het Amsterdamse stadsdeel West. De buurt is een schiereiland, begrensd door de Kostverlorenvaart (Baarsjesweg), de Postjeswetering (Postjeskade) en het Surinameplein. De buurt staat bekend als een rustige woonwijk met genoeg faciliteiten, zo liggen niet alleen het Rembrandspark en Vondelpark op loopafstand maar ook de Ten Kate markt, winkels en de Foodhallen zijn vanaf deze buurt snel te bereiken.

Kaart Nickeriestraat 60 H 1058VZ Amsterdam, Paramariboplein e.o.

naar Nickeriestraat 60 H 1058VZ Amsterdam, Paramariboplein e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand