Nicolaas Anslijnstraat 158 1068WZ Amsterdam, Osdorpplein e.o.

Bewaar object

Omschrijving

** OPEN HUIS **
Deze woning is zonder afspraak te bezichtigen op:
• donderdag 5 juli 2018 van 16.00 - 17.00 uur;
• maandag 9 juli 2018 van 16.00 - 17.00 uur.


Dit voormalige 4-kamer appartement heeft een woonoppervlak van 81 m² en is gelegen in het gewilde stadsdeel Nieuw West, op loopafstand van het winkelcentrum Osdorpplein. De woonkamer en de keuken zijn gelegen op de achtste verdieping van het complex, vanaf het balkon kun je genieten van een vrij uitzicht over de Sloterplas en het Sloterpark. Op de zevende verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers (voorheen drie slaapkamers) en een moderne badkamer. De woning heeft een eigen afgesloten berging.

LIGGING:
Het complex is gelegen aan de rand van de Sloterplas en op loopafstand van theater De Meervaart en winkelcentrum Osdorpplein. Het winkelcentrum biedt een grote diversiteit; voor de dagelijkse boodschappen kun je hier uitstekend terecht. Uiteraard zijn er diverse openbaar vervoervoorzieningen in de nabije omgeving, zoals bijvoorbeeld tramlijn 1 en 17 en diverse busverbindingen (o.a. lijn 69 – rechtstreeks naar Schiphol Airport). Ook met de auto is het appartement goed te bereiken. Op zeer korte afstand liggen de uitvalswegen A4, A9, A5 en A10.

INDELING:
Begane grond:
Afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie, trappenhuis en toegang tot de bergingen op de tussenverdieping.

Achtste verdieping:
Entree, hal met meterkast, open keuken voorzien van een net wit keukenblok in hoekopstelling. De woonkamer heeft een goede lichtinval door de grote glaspartij met schuifpui. Via de schuifpui is er toegang naar het grote balkon. Vanaf het balkon heb je uitzicht op de Sloterplas. Op deze verdieping is toilet en een wasruimte aanwezig.

Zevende verdieping:
Via de overloop zijn alle vertrekken bereikbaar. Aan de voorzijde bevindt zich een grote slaapkamer. Aan de achterzijde zijn de twee slaapkamers samengevoegd tot een zeer royale ouderslaapkamer. De badkamer is modern uitgevoerd en voorzien van een wastafel en een douche.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
Vereniging van Eigenaars ‘Meer en Vaart’ is actief, het vastgoedbeheer wordt professioneel uitgevoerd door ‘Pro V.v.E. Beheer’, er wordt jaarlijks vergaderd, er is een Meerjarenonderhoudsplan en een Huishoudelijk Reglement van toepassing. Dit appartementsrecht maakt het 5.229/1.000.000-ste uit in de gemeenschap, op dit moment bedragen de servicekosten € 179 per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam. De huidige canon bedraagt € 99,38 per jaar (is fiscaal aftrekbaar) en dient in halfjaarlijkse termijnen vooruit betaald te worden. De canon zal worden herzien op 31 juli 2037.

RECENT UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN:
• 2013: ramen, kozijnen (HR++) en voordeur aan de voorzijde op 7e & 8e verdieping vernieuwd.
• 2012: nieuwe laminaatvloer op de 8e verdieping.
• 2003: badkamer vernieuwd.

AFMETINGEN (gemeten conform NEN2580):
• Woonoppervlak: 81 m².
• Bruto vloeroppervlak woning: 92 m².
• Gebouw gebonden buitenruimte (balkon): 6 m².
• Externe bergruimte: 5 m².
• Inhoud: 257 m³.

BIJZONDERHEDEN:
• Bouwjaar: 1964.
• Isolatie: dubbele beglazing aanwezig.
• Elektra: 4 groepen + aardlekschakelaar.
• Verwarming door middel van blokverwarming: voorschot bedraagt € 55,- per maand.
• Energielabel: E.
• Vanaf het balkon heb je een vrij uitzicht richting de Sloterplas.
• Parkeren middels vergunningensysteem en betaald parkeren, voor wachttijden en kosten kunt u kijken op de website van de gemeente.
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.
• Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend bij de notaris.
• Verkoper behoudt zich, bij interesse van meerdere partijen, het recht van gunning voor.

Oplevering: in overleg.Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoekplicht.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-06-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
81 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Osdorp-Oost

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen ιn veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Kaart Nicolaas Anslijnstraat 158 1068WZ Amsterdam, Osdorpplein e.o.

naar Nicolaas Anslijnstraat 158 1068WZ Amsterdam, Osdorpplein e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand