Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Nieuweweg 76 1531AH Wormer, Westeinde

Bewaar object

Omschrijving

Unieke kans! Vrijstaand wonen met een zeer diepe achtertuin. De zonnige achtertuin is gesitueerd op het westen en circa 32 meter lang en gelegen aan water. Dat het hier goed vertoeven is wordt onderbouwd door het feit dat de woning sinds de bouw in 1930 bij dezelfde familie in bezit is geweest. Zelfs de originele glas-in-lood ramen in de voorgevel zijn behouden! De gehele benedenverdieping is voorzien van een massief eikenhouten vloer.

De jaren '30 woning is altijd keurig onderhouden maar dient wel op een aantal punten te worden gemoderniseerd. Na de handen uit de mouwen te hebben gestoken woon je in een karaktervolle woning op een schitterende plek!
 
De Nieuweweg is een van de oudste straten in Wormer en sinds de jaren '90 aan één zijde voor auto's afgesloten.

Ligging 
Wormer behoort samen met onder meer Jisp, Neck en Oostknollendam tot de gemeente Wormerland en is een van de oudste plaatsen in de Zaanstreek. De laatste jaren wordt het dorp flink vernieuwd en uitgebreid met diverse grote en kleinere nieuwbouwprojecten. Uitvalswegen in de richting van Alkmaar en Purmerend (N246 en/of A7) of Zaandam en Amsterdam (A8) zijn makkelijk bereikbaar. Het dichtstbijzijnde NS-station is op circa tien fietsminuten afstand te vinden in Wormerveer. In de directe omgeving kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen in het beschermde natuurgebied; het Wormer- en Jisperveld rond de wateren de Poel en het Zwet. 

Voorzieningen 
Alle denkbare voorzieningen zijn in het dorp zelf te vinden, in Wormer is overal aan gedacht. Het compleet gerenoveerde winkelcentrum is nabij gelegen, hier wordt ook een wekelijkse markt gehouden. De meeste dorpsbewoners houden van sportief recreëren, de omgeving leent zich uitstekend om in allerlei vormen in en rond het water te sporten of gewoonweg te genieten van de vrije natuur.

Bouwjaar: 1930
Perceeloppervlakte: 335 m² eigen grond
Woonoppervlakte: 106 m²
Inhoud: ca. 375 m³
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-03-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²
Perceeloppervlakte
335 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Nieuweweg 76 1531AH Wormer, Westeinde

naar Nieuweweg 76 1531AH Wormer, Westeinde
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand