Nieuwpoortstraat 86 D6 1055RZ Amsterdam, Landlust

Bewaar object

Omschrijving

Open dag: 17 juni 2017 11:00 tot 14:00

Na de open dag hebben wij dagelijks (van maandag t/m vrijdag) bezichtiging mogelijkheden tussen 08:30 - 10:30u.
U dient zich hiervoor wel in te schrijven op de website van het project De Nieuwpoort.

De Nieuwpoort
De Nieuwpoort appartementen en penthouses, in totaal 150 stuks, zijn strak ontworpen. Ze hebben mooie gietvloeren, luxe badkamers en keukens. De galerijen aan de binnentuin zijn extra breed gemaakt, zodat je ze als veranda/terras kunt gebruiken. Sommige appartementen hebben daarnaast nog een stads balkonnetje voor zondagse espressootjes in de zon; anderen hebben een flink privé dakterras.

De gevels van De Nieuwpoort zijn ontworpen in de Piet Boon Studio’s. Rauwe materialen, mooie hekwerken en een uitgekiend kleurpallet voor de gevel (ombergrijze steenstrips met licht metselwerk), toegepast in strakke ritmes, maken het gebouw stoer en geraffineerd tegelijk.

De Nieuwpoort is bijzonder, van binnen èn van buiten. De royale binnentuin is van iedereen – een oase van groen en rust in een drukke stad. Het gebouw heeft een eigen parkeergarage en twee liften. Droog thuiskomen, makkelijk boodschappen doen, één keer gas geven en je zit op de Ringweg A10.

De buurt
Bos en Lommer is een wijk uit de jaren ‘20 en ‘30 van de vorige eeuw. Willem de Zwijgerlaan, Admiraal de Ruijterweg en de Jan van Galenstraat zijn de bekendste straten in deze buurt. De wijk zelf ontleent zijn naam aan de boerderij Bos en Lommer, die al op een kaart uit 1564 vermeld staat. Bos en Lommer is de voorloper geweest van de bekende Westelijke Tuinsteden die na de Tweede Wereldoorlog werden aangelegd, net buiten de ring.

De buurten in Bos en Lommer zijn in verschillende periodes gerealiseerd. De architecten Merkelbach en Karsten hebben met hun vernieuwende strokenbouw hun stempel op de wijk gedrukt. Ze wilden hiermee de woon- en werkomstandigheden van arbeiders verbeteren. De huizen in (halfopen) bouwblokken en stroken zijn kenmerkend voor deze visie. En ook nu nog duidelijk herkenbaar.

Wandel een rondje of pak de fiets en verken je nieuwe woonomgeving. In het Erasmuspark kan je relaxen met een picknick, voetballen, bootcampen of een rondje hardlopen. Aan de Bos en Lommerweg vind je een uitgebreid winkelaanbod. Op het Bos- en Lommerplein is er markt. Maar voor liefhebbers van de Jordaan hebben we ook goed nieuws, even op de fiets en je bent er. Op zaterdag naar de markt op de Lindengracht en de winkeltjes van de Haarlemmerstraat en –dijk is heel goed te doen.

De ‘achtertuin’ van De Nieuwpoort is het Westerpark. Geluk in het kwadraat. Vanuit je appartement wandelend naar een bruizend stukje Amsterdam. Het Westerpark is van nu én ademt geschiedenis uit. De gebouwen van de Westergasfabriek dateren uit 1885. Ze hebben een jaar of tien geleden een nieuwe bestemming gekregen en zijn met geduld en aandacht gerenoveerd.

De Nieuwpoort is goed bereikbaar. Het ligt vlak achter de Haarlemmerweg (S103), waardoor je snel op de A10 en andere uitvalswegen bent. Schiphol is een krap kwartiertje rijden. Met 35 minuten ben je op het strand van Bloemendaal. Station Sloterdijk is ongeveer 5 minuten op de fiets, het Centraal Station 10 minuten.

Bijzonderheden:
- Project De Nieuwpoort bestaande uit 150 woningen.
- Buitenruimte met uitzicht op de binnentuin.
- Gemeenschappelijke daktuin met fitnesstoestellen.
- High end afwerking.
- Gevel, algemene ruimtes en daktuin door Piet Boon.
- Complex is voorzien van twee liften.
- Mogelijkheid tot aanschaf parkeerplek in parkeerkelder (€20.000,- v.o.n. per stuk)
- Er is géén mogelijkheid tot het verkrijgen van een parkeervergunning op straat
- VvE heeft 150 leden en wordt professioneel beheerd;
- Professioneel VvE beheer door NeWoMij VvE beheer
- Gelegen op erfpachtgrond (AB 2000)
- Erfpacht afgekocht tot 2060
- Alle documenten zijn terug te vinden op de website onder het kopje “downloads”
- Gerealiseerd door Kondor Wessels B.V.
- Biedingstraject via Woningdossier (zie website)
- Project notaris: Westerdok notariaat

Vrij op naam
De woningen worden “vrij op naam” (v.o.n.) aangeboden voor alle kosten behalve de notariskosten en kadasterkosten voor de levering en de hypotheek. Dit betekent dat de verkoper de overdrachtsbelasting en/of BTW op zich neemt

Verkoopfase:
- Fase 1 start op 4 maart 2017 (30 verschillende woningen) *Verkocht in de eerste fase.
- Fase 2 start op 25 maart 2017 (50 verschillende woningen) *Verkocht in de tweede fase.
- Fase 3 start op 6 mei 2017 (41 verschillende woningen) *Verkocht in de derde fase.
- Fase 4 start op 17 juni 2017 (40 verschillende woningen) Deze fase loopt tot vrijdag 30 juni 12:00u, bieden is mogelijk van start Fase 4 tot einde Fase 4.

Bij een enkele woning in het project is er sprake van een woning met een zogenaamde onbenoemde ruimte. Indien dit van toepassing is zal onderstaande tekst in de koopakte opgenomen worden.

Onbenoemde ruimte
Koper is er mee bekend dat in de Gebruikseenheid (met betrekking tot het Verkochte sub a.) een zogenaamde “onbenoemde ruimte” aanwezig is zoals aangegeven op de aan deze Koopovereenkomst gehechte tekening (Bijlage*). Deze onbenoemde ruimte behoeft niet te voldoen aan de eisen die het Bouwbesluit 2012 aan een verblijfsruimte stelt, onder mee ten aanzien van de eisen van toetreding van daglicht binnen een verblijfsruimte.

In deze fase geldt het voor de volgende nummers:
86-A7
86-B7

Bij een enkele woning in het project is er sprake van een studio appartement. Indien dit van toepassing is zal onderstaande tekst in de koopakte opgenomen worden.

Studio
Koper is er mee bekend dat de Gebruikseenheid (met betrekking tot het Verkochte sub a.) een zogenaamde “studio” betreft, oftewel een eenkamerappartement (met één verblijfsruimte), welke dienst doet als keuken, woon- en slaapkamer en als zodanig (als een eenkamerappartement) aan Koper is verkocht.

In deze fase geldt het voor de volgende nummers:
86-C10

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-06-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
81 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Kaart Nieuwpoortstraat 86 D6 1055RZ Amsterdam, Landlust

naar Nieuwpoortstraat 86 D6 1055RZ Amsterdam, Landlust
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand