Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Noordeinde 117 B 1121AJ Landsmeer, Landsmeer

Huurprijs € 115 per m2/jaar

Omschrijving

NETTE KANTOORRUIMTE TE HUUR. LANDELIJK GELEGEN, MAAR GRENZEND AAN AMSTERDAM AAN HET NOORDEINDE TE LANDSMEER.

Locatie/ omgeving:
Bedrijvenpark Noordeinde is op een ideale locatie gelegen in Landsmeer. In circa 5 autominuten bent u op de ringweg A-10 en de A-8, maar door de goede en dichtbijgelegen openbaar vervoer voorzieningen bent u met de bus en de Noord-Zuidlijn in circa 25 minuten op het Centraal Station in Amsterdam. Het bedrijvenpark is de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardig bedrijventerrein midden in een groene omgeving. Bedrijvenpark Noordeinde bestaat uit 24 verhuurbare eenheden waarvan 8 kantoorvilla’s. Voor de gebruikers geven de objecten een prettige en sfeervolle werkomgeving. Ieder object op dit terrein heeft zijn eigen identiteit. Zo zijn hier ruimten met een zakelijke, industriële of creatieve uitstraling ontwikkeld.
Werken kan hier in een ontspannen omgeving, grenzend aan het water en aan natuurgebied Het Twiske. Op het bedrijvenpark zijn verschillende creatieve en ICT bedrijven gevestigd. Daarnaast biedt het ook plaats aan een installatie- en kledingbedrijf.

Object:
Het betreft een representatieve vrijstaande kantoorvilla die in 2015 volledig is gerenoveerd. Het pand is verdeeld over 2 bouwlagen en te gebruiken als kantoor en bedrijfsruimte met showroom. Via de entree met royale hal heeft u toegang tot de eerste verdieping (ca 285 m2) welke voorzien is van een laminaatvloer.

Op de eerste verdieping is tevens een geheel vernieuwde pantry aanwezig met o.a. oven/magnetron, inbouw koelkast en dubbele toiletgroep. De verdieping heeft vier afgescheiden kamers met mogelijkheden voor verschillende werkplekken. Hier treft u opslagruimte, de serverruimte en de verdieping is voorzien van airconditioning.

Opleveringsniveau is turnkey.

BESTEMMING:
De bestemming is kantoorruimte.

Verhuurbaar vloeroppervlakte:
circa 285 m²

Voorzieningen in de omgeving:
• Openbaar vervoer op loopafstand
• Diverse horeca gelegenheden
• Winkelcentrum
• Recreatiegebied Het Twiske

Opleveringsniveau en voorzieningen:
• voorzien van systeemplafond lichtarmaturen
• pantry met inbouwapparatuur
• basis installatie verwarming d.m.v. radiatoren
• mechanische afzuiging
• brandslanghaspel / rookmelders
• nutsvoorzieningen door middel van tussenmeters
• toiletruimten
• kabelgoten ICT

Parkeren:
Er bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens exclusief aan de bedrijfsruimte toe te kennen parkeerplaatsen.

Bereikbaarheid:
Middels openbaar vervoer bent u binnen een halfuur op Amsterdam Centraal, via bus 319 en de vernieuwde verbinding met de Noord/Zuid-lijn. Met de auto bereikbaar via de ringweg A10-Noord, afslag S117. Centraal gelegen tussen Amsterdam en Waterland.

Huuringangsdatum:
In overleg

Aanvangshuurprijs:
De huurprijs bedraagt € 115,- per m2 per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Per kwartaal worden de verbruikskosten van nutsvoorzieningen gemeten d.m.v. tussenmeters.
De servicekosten ten behoeve van het periodiek onderhoud CV installatie, buiten verlichting terreinonderhoud, park onderhoud, groenonderhoud en het begaanbaar houden van de wegen en voetpaden bedragen € 20,- per m2 exclusief btw. Dit betreffen vaste servicekosten prijspeil 2015.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar. Anders is bespreekbaar.

Datum van oplevering:
Per direct.

123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-02-2016
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Landsmeer

Landsmeer is een dorp en gemeente in de regio Waterland en is mede bekend om het natuurgebied Het Twiske. Water speelde in het verleden steeds een grote rol, de naam van de oorspronkelijke nederzetting verwijst ernaar: 'Landsmeer - Langs het Meer'. De strijd tegen het water werd vaak verloren. Dijkdoorbraken en overstromingen vernielden met grote regelmaat dat wat was opgebouwd. Vandaag de dag levert het water een positieve bijdrage aan het leven in Landsmeer. De gemeente is dankzij het groene gebied tussen Zaanstad, Amsterdam en Purmerend nog steeds een waterrijk landschap met veel groen. Er zijn twee belangrijke natuurgebieden binnen haar grenzen: Samen met de gemeente Oostzaan het recreatie- en natuurgebied Het Twiske en het gehele (bij biologen wereldberoemde) natuurgebied Ilperveld, waar veel bijzondere diersoorten hun habitat hebben, tijdelijk of het hele jaar door.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder