Noordermarkt 42 - C 1015NA Amsterdam, Anjeliersbuurt Noord

Huurprijs excl. € 3.500 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
110 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Noordermarkt 42-C 1015NA Amsterdam

Werkelijk schitterend appartement aan het gezelligste plein van Amsterdam, de Noordermarkt! Bekend van de biologische markt op zaterdag en de markt elke maandag.
Aan restaurantjes en terrasjes geen gebrek. Voor de deur kunt u vanaf het voorjaar genieten van een heerlijk wijntje of een hapje eten. In de Westerstraat kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Het Centraal Station is op 10 minuten lopen bereikbaar.
Kortom een fantastische locatie, voor de echte Centrum liefhebber.
Het pand is geheel gerenoveerd en op de afwerking is niet bezuinigd! Alles is vernieuwd. Voorzien van een moderne keuken en badkamer, houten vloeren en een zonnig dakterras!! (wordt momenteel aangelegd)
Het appartement is gelegen op de 2e en 3e etage.
Indeling; entree 1e etage, trap naar de 2e etage; zeer ruime woonkamer met drie ramen aan het plein met heerlijk uitzicht, separaat toilet met fonteintje, nieuwe keuken met inbouwapparatuur. Trap naar de 3 e etage; twee ruime slaapkamers, nieuwe badkamer met douche, wastafel, toilet. Trap naar het (nog aan te leggen) dakterras!

Nieuwsgierig geworden...? We laten de woning graag aan u zien!

LET OP NIET GESCHIKT VOOR WONINGDELERS

**************

Noordermarkt 42-C 1015NA Amsterdam

Really stunning apartment on the nicest square in Amsterdam, the Noordermarkt! Known from the organic market on Saturday and the market every Monday.
No lack of restaurants and terraces. In front of the door you can enjoy a delicious wine or a bite to eat from the spring. In the Westerstraat you can go for your daily groceries. The Central Station is a 10-minute walk away.
Overall a fantastic location, for the real Center enthusiast.
The building has been completely renovated and the finish has not been cut! Everything has been renewed. Equipped with a modern kitchen and bathroom, wooden floors and a sunny roof terrace !! (is currently being built)
The apartment is located on the 2nd and 3rd floor.
Layout; entrance 1st floor, stairs to the 2nd floor; very spacious living room with three windows on the square with lovely views, separate toilet with sink, new kitchen with appliances. Stairs to the 3rd floor; two spacious bedrooms, new bathroom with shower, sink, toilet. Stairs to the (still to be) roof terrace!

Became curious...? We would like to show you the property!

PLEASE NOTE NOT SUITABLE FOR SHARING
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-02-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Dubbel bovenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²
Inhoud
290 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.