Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Oeverpad 380 1068PL Amsterdam, Osdorp-Oost

Huurprijs € 1.000 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1998
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Deze woning op de tweede verdieping is 90 m2 en heeft 2 slaapkamers, ruime woonkamer en een terras van circa 9 m2 op het zuiden!

Het appartement voelt vanwege de grote raampartij met lichtinval ook extra ruim aan. Als u naar buiten kijkt, geniet u direct van het prachtige uitzicht. Dankzij de aanwezigheid van twee liften is deze woning voor iedereen goed bereikbaar.

INDELING
Begane grond: Entreehal met brievenbussen, bellentableau en video intercomsysteem, berging en parkeer plaatsten, liftinstallatie en trapportaal.

Tweede verdieping: Ruime entreehal, badkamer, toiletruimte, bergruimte met aansluitpunten voor wasmachine en droger, woonkamer met toegang tot het terras op het zuiden, ruime keuken en twee slaapkamers.


KENMERKEN
- Aantal kamers: 3 (2 slaapkamers)
- Zeer ruim
- 90 m2 woonoppervlakte (excl. terras van 13 m2)
- Gesitueerd nabij de Sloterplas.
- Woning toegankelijk via trap of lift
- Voorzien van video intercom installatie

- Optie: parkeerplaats onder het complex.De huurprijs is € 1.000,- per maand en u heeft de mogelijkheid om er een parkeerplaats bij te huren. De huur is exclusief servicekosten a €42- , exclusief parkeerplaats, gas, elektra en waterverbruik.

De woning is per direct beschikbaar. De kandidaten worden voorgedragen bij verhuurder, verhuurder behoudt zich het recht van gunnen. Netto inkomenseis voor deze woning is 3 x de huur netto per maand op 1 of 2 inkomens. Dit appartement wordt niet verhuurd aan studenten en of vrienden.

Het complex is gebouwd in 1998 en geweldig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, tram lijn 1 en 17, de belangrijkste uitvalswegen A4, A9 en de A10, winkelcentrum en Shopperhal aan het Osdorpplein) uitgaansgelegenheden zoals schouwburg "Meer en Vaart" en recreatieve voorzieningen De Sloterplas, het Sloterpark.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 42 p/m
Aanmeldingsdatum
29-11-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Osdorp-Oost

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.