Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Oostenburgervoorstraat 30 1018MR Amsterdam, Oostenburg

Vraagprijs € 385.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1985
Woonoppervlakte
72 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

In een rustig deel van het centrum, gelegen vlakbij het Oostenburgerpark, het Scheepvaartmuseum en Waterlooplein, bieden wij dit heerlijke 3-kamer appartement aan van ca 72m2 , op de 2e etage met 2 balkons!!

Het appartement is gelegen in het centrum vlak bij Artis, circa 15 minuten lopen vanaf CS. Er is een uitstekende verbinding met de ring A10 via de IJ-tunnel en de uitvalswegen richting de Piet Hein-tunnel. Op loopafstand bevinden zich veel leuke restaurants en café´s op het Kadijksplein. Ook de Stopera en theater Carré zijn op fiets-afstand.

Indeling
De woning is toegankelijk via het gezamenlijke trappenhuis. 2e etage entree, hal met toegang tot een goede slaapkamer aan de voorzijde, dan de master bedroom aan de achterzijde met toegang tot het balkon, separaat toilet met fontein, badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting (eenvoudig). Vanuit de gang toegang tot de ruime woonkamer met deur naar het balkon aan de voorzijde, achter toegang tot de half open keuken (eenvoudig) aan de achterzijde, met toegang tot het balkon achter.
In de kelder bevindt zich een separate berging van circa 6 m2.

BIJZONDERHEDEN
- Gelegen in het centrum vlakbij het Scheepvaartmuseum
- Oppervlakte 72,5 m2 NEN meetrapport aanwezig
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca 53,69 per maand voor woning en 2,43 voor berging (2020 ca 57,68 en 4,51)
- Erfpacht afgekocht tot en met 30 juni 2035
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende 2 jaar)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

* let op voorrangsregeling sociale huurders Alliantie *

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-07-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder