Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Oudezijds Achterburgwal 205 II 1012DL Amsterdam, BG-terrein e.o.

Bewaar object

Omschrijving

Op fantastische locatie in het historische gedeelte van hartje binnenstad gelegen 3-kamer appartement van 59 m2 (NEN 2580) op de 2e verdieping van een goed onderhouden monumentaal pand.

Ligging:
De plek is uniek gesitueerd op de hoek van de Oudezijds Achterburgwal en de Slijkstraat nabij de Oudemanhuispoort. De Dam, vele winkels, cafés en restaurants liggen op loopafstand. Er zijn goede verbindingen met de tram, het Centraal Station en diverse uitvalswegen. De ingang metro Rokin ligt op 2 minuten loopafstand. De Zuidas zal vanaf zomer 2018 in ca.10 minuten bereikbaar zijn. Door de hoekligging met de Slijkstraat, de vele ramen en de hoge plafonds is dit appartement bijzonder licht.

Indeling appartement:
Entree/hal met bergkast, toilet met fonteintje, sfeervolle woonkamer met originele schouw, twee grote ramen in roedeverdeling met uitzicht over de gracht, eenvoudige keuken die ook bij de woonkamer getrokken zou kunnen worden. Kleine slaapkamer met inbouwkast en een royale slaapkamer met schouw. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet.

Kenmerken:
- Eigen grond (geen erfpacht);
- Rijksmonument;
- Bouwkundig inspectierapport november 2016 aanwezig;
- Woonoppervlak 59 m2 (volgens Nen 2580);
- Bouwjaar ca. 1750;
- "Vereniging van Eigenaren van het gebouw aan de Oudezijds Achterburgwal 205 hoek Slijkstraat 1 te Amsterdam", in eigen beheer, meerjarenonderhoudsplan en bouwkundig rapport aanwezig.
- Direct te aanvaarden.

Disclaimer:

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule:

De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geďnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-05-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1005

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
59 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Burgwallen-Oude Zijde

Het postcodegebied 1012 omvat het alleroudste deel van Amsterdam. Het ligt tussen de Singel in het westen, Geldersekade en Kloveniersburgwal in het oosten, de Prins Hendrikkade in het noorden en de Amstel in het zuiden. Het is een levendig gebied. De Wallen zijn internationaal bekend en populair bij toeristen. Met het project 1012 gaat de gemeente Amsterdam actief criminaliteit en verloedering tegen in dit hart van de stad. Samen met bewoners, ondernemers en investeerders versterkt de gemeente het unieke karakter van dit gebied én zijn economische waarde.

Kaart Oudezijds Achterburgwal 205 II 1012DL Amsterdam, BG-terrein e.o.

naar Oudezijds Achterburgwal 205 II 1012DL Amsterdam, BG-terrein e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand