Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Overvoorde 17 1082GA Amsterdam, Buitenveldert Midden Zuid

Bewaar object
Bouwjaar
1962
Woonoppervlakte
67 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Verrassend ruim en licht 2-kamer appartement met een balkon op het zuiden en de mogelijkheid om een 2e slaapkamer te creëren.

Gelegen in een rustige straat in de populaire wijk Buitenveldert bieden wij te koop aan dit 2-kamer appartement op de eerste verdieping. Het appartement is gelegen nabij alle voorzieningen zoals winkelcentrum “Groot Gelderlandplein”, Amsterdamse Bos, Gijsbrecht van Aemstelpark, de Vrije Universiteit, openbaar vervoer (tram 5 en sneltram 51, diverse busverbindingen en station Rai en Zuid/WTC) en diverse uitvalswegen (ring A10, afslag s-108).

Het appartement zelf ligt op de eerste (woon)verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex. Via de trap is de eerste verdieping bereikbaar waarna u via de galerij bij het appartement uitkomt. Het appartement is zo ingedeeld dat u de beschikking heeft over een afgesloten keuken aan de voorzijde, een separate toiletruimte, een badkamer, een royale woonkamer en een slaapkamer. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van een koel/vries combinatie (2018), oven en gaskookplaat. De tegelvloer van de keuken is begin 2016 vernieuwd. De badkamer heeft een bubbelbad (welke nagekeken dient te worden), wastafel en de mogelijkheid om de wasmachine neer te zetten. De gehele woning is voorzien van dubbel glas (HR++ geplaatst in 2011).

Met een oppervlakte van ca. 35m2 is de woonkamer zeer ruim te noemen. Hier kunt u met gemak een extra slaapkamer creëren. Via de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon gelegen pal op het zuiden.
Vanuit de woonkamer heeft u via dubbele openslaande deuren toegang tot de slaapkamer. Deze heeft een oppervlakte van ruim 11m2.

Het warm water wordt voorzien van een huur boiler. Deze is wel aan vervanging toe, maar u heeft hierin de keuze om een nieuw huurcontract aan te gaan, ofwel zelf een boiler aan te schaffen.

In de onderbouw heeft u de beschikking over een bij de woning behorende berging.

Kortom; bent u opzoek naar een 2-kamer of 3-kamer appartement, gelegen op zeer centrale locatie in Amsterdam. Dan is dit appartement u bezichtiging meer dan waard!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1962;
- Oppervlakte ca. 67m2;
- Servicekosten € 169,87 inclusief €56,65 voorschot stookkosten;
- Erfpacht afgekocht 15 september 2051;
- Boiler (huur) dient vervangen te worden;
- Mogelijkheid tot creëren van een 2e slaapkamer;
- Gehele woning voorzien van HR++ glas (2011);
- Oplevering kan snel.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-12-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.