Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Paalbergweg 2 - 4 1105AG Amsterdam, Amstel III deel A/B Zuid

Prijs op aanvraag 

Omschrijving

Samenvatting

Het unieke kantoor is gelegen op het bedrijven terrein Amsterdam Zuidoost. Het betreft een kantoorgebouw die in totaal een oppervlakte heeft van circa 14.471 m². De vloeren zijn verdeeld over een begane grond en zes verdiepingen daarboven. Een mooie eigenschap van dit gebouw is de grote kantoorvloeren van ongeveer 3000 m². Verder is er een parkeerplaats naast het gebouw met 315 parkeerplaatsen. De huurder AON is er sinds januari 2019 uit en het gebouw zal geheel worden gerenoveerd. Amsterdam Zuidoost biedt onderdak aan vele (internationale) bedrijven, waaronder Sanofi, Ikea, UniQure, G&S Bouw, Asus en Bugaboo

Renovatie:
• Vloerbedekking klaar;
• Nieuwe verlaagde plafonds met geïntegreerde LED-verlichtingsarmaturen;
• Nieuwe DID plafond gemonteerde inductie-eenheden;
• Gerenoveerde toiletruimtes;

- In aanvulling op het bovenstaande, wordt het kantoor opgeleverd met:
• Nieuwe glazen in het Atrium, daarbij zal er ook een koffiebar en restaurantfaciliteiten zijn;
• Gerenoveerde voorgevel;
• Energielabel opgewaardeerd naar voorspeld niveau A.

Locatie
Amsterdam Zuidoost is erg goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

Met de auto
Het kantoorpand ligt dicht bij de snelweg A2 (Amsterdam – Utrecht – Maastricht) en ook bij de snelweg A9 (Amsterdam-Zuidoost – Haarlem – Beverwijk).

Openbaar vervoer
Het metrostation NS Holendrecht ligt op slecht 5 minuten lopenafstand van het kantoorgebouw. Het station heeft een directe verbinding met het trein station Amsterdam Bijlmer ArenA, dit station heeft een verbinding met Centraal Station en Utrecht Station waarna je verbindingen hebt richting nationale en internationale bestemmingen.

Oppervlakte gebouw
Begane grond: 1.200 m²
Eerste verdieping: 1.629 m²
Tweede verdieping: 1.921 m²
Zesde verdieping: 858 m²

Parkeren
Er is een parkeernorm van 1:80

Huurprijs
De huurprijs is € 205,- per m² nieuwbouw

Huurperiode
Nader te bepalen

Servicekosten
€ 35,- per m², per jaar

Energielabel
De energielabel zal worden geüpgraded naar A.

________________________________________________________________________________

Summary

The property is located at the business park Amsterdam Southeast 'South'. It concerns an office building. In total the building consists of approximately 14,471 square meters office space, divided over the ground floor and six upper floors.
A great feature of this building comprises the big office floors of approximately 3,000 square meters. Furthermore a parking lot is located next to the building, which offers 315 parking spaces. The building will be renovated after current
tenant AON will empty the building in January 2019. Amsterdam Southeast accommodates many (international) companies, amongst others: Sanofi, Ikea, UniQure, G&S Bouw, Asus and Bugaboo.

Renovation:

• Floors ready for carpeting;
• New suspended ceilings with integrated LED-light fixtures;
• New DID ceiling mounted induction units;
• Renovated restroom areas;

- In addition to the above, the property will be delivered with:
• New glass Atrium with coffee bar and restaurant facilities;
• Renovated facade;
• The energy label will be upgraded to A.

Location
Amsterdam Southeast is very easily accessible by both car and public transport.

By car
The property is located close to entrances and exits of the highway A2 (Amsterdam - Utrecht -Maastricht) and the A9 motorway (Amsterdam- Zuidoost - Haarlem - Beverwijk).

Public transport
NS Holendrecht train and metro station is present and just a few minutes walking distance. The station has a direct connection to train station Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Central Station and Utrecht Central Station where connections with various national and international destinations are available.

Surface area
The total floor area of the building amount to approx. 13.935 sq m of office space.

Availability
Ground floor: 1,200 sqm
First floor: 1,629 sqm
Second floor: 1,921 sqm
Sixth floor: 858 sqm

Parking
Parking ratio 1:80 sqm

Rental price
The rent is € 205, - sq. m. new construction

Lease term
To be determined

Service charges
€ 35.- per square meter, per year

Energy label
Energy label A
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-02-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971-1980

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
13.935 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Amstel III/Bullewijk

Bullewijk is een wijk in Amsterdam-Zuidoost en kreeg zijn naam van het gelijknamige riviertje. De wijk ontstond door ophoging van een deel van de Bullewijker en Holendrechter polder. Het gebied ligt tussen de spoorlijn Amsterdam-Utrecht, de Utrechtseweg, de Burgemeester Stramanweg en de Tafelbergweg. De Gaasperdammerweg en de Holterbergweg lopen er dwars doorheen. De wijk is in de jaren tachtig van de 20e eeuw ontworpen als industriegebied met kantoorvestigingen (ook wel Amstel III genoemd). De belangrijke en gebouwencomplexen zijn onder andere het Academisch Medisch Centrum, een vestiging van IKEA, het Atlasgebouw en de Amsterdam ArenA. Amstel III is een grootschalig werkgebied van circa 250 hectare in Amsterdam Zuidoost. Het gebied ligt tussen het winkel- en uitgaanscentrum ArenAPoort, het Academisch Medisch Centrum (AMC), de spoorlijn Amsterdam-Utrecht en de A2. De gemeente wil het oostelijke kantorendeel van Amstel III geleidelijke transformeren naar een multifunctionele stadswijk.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder