Papaverweg 0 ong 1032KE AMSTERDAM, Papaverweg e.o.

Koopsom € 905.000 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

Groter wonen? In Top-Up zijn er per vloer vier lofts van 99 m2 of 149 m2, die prachtig gecombineerd kunnen worden tot een Loft XL of zelfs XXL Zo ontstaan er appartementen van bijvoorbeeld 198, 248 m2, 347 m2 tot een superloft van 496 m2 met 116 m2 buitenruimte. Uniek!

Flexibel
De ruimtes in Top-Up hebben een vrije hoogte van drie meter en zijn volledig leeg. Er zijn zelfs geen schachten en meterkasten. Daardoor ligt alles voor je open. De maat van het appartement, de indeling en de afwerking. Wil je een grote woonkeuken? Dat kan. Eén open ruimte? Ook mogelijk. Als koper zorg je dus zelf voor de afwerking. Top-Up biedt vanaf de voordeur pure vrijheid. Zo ontstaan écht unieke appartementen.

Een loft in Top-Up:
- is volledig vrij indeelbaar
- heeft een vrije hoogte van 3 meter
- heeft een zichtbare houten draagstructuur
- heeft een royale buitenruimte (minimaal 29 m2)
- is flexibel
- is circulair in concept en materiaal
- je bepaalt zelf de m2 van je appartement!

Prijzen
De koopsommen voor de Lofts XL van 198 m2 zijn vanaf € 905.000,- v.o.n.
Parkeerplaatsen in de beveiligde parkeergarage zijn € 37.500,- v.o.n. Het is bovendien mogelijk meerdere parkeerplekken te kopen.

Kijk op de website Top-up.amsterdam voor de mogelijkheden of bel meteen de makelaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-11-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
198 m²
Inhoud
594 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Kaart Papaverweg 0 ong 1032KE AMSTERDAM, Papaverweg e.o.

naar Papaverweg 0 ong 1032KE AMSTERDAM, Papaverweg e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand