Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Pienemanstraat 44 1072KH Amsterdam, Cornelis Troostbuurt

Vraagprijs € 535.000 

Bewaar object

Omschrijving

Wij zijn heel erg enthousiast!! Recentelijk gerenoveerd 4-kamer appartement gelegen in een schitterend en rustige straat in De Pijp! 

OMGEVING
De Pienemanstraat is een rustige straat gelegen in de levendige buurt De Pijp tussen de Cornelis Trooststraat en de Jozef Israelkade. 
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Cornelis Troostplein (AH), de Ferdinand Bolstraat, Van Woustraat, Ceintuurbaan of op de beroemde Albert Cuypmarkt. Deze zijn allen op loopafstand gelegen.
Voor recreatie kunt u terecht in het Martin Luther Kingpark of het Sarphatiepark.
Tevens vindt u op loopafstand een grote diversiteit aan winkels, gezellige restaurants, leuke koffietentjes en hippe cafés.

Diverse openbaar vervoer verbindingen (tram, bus en metro!) zoals bijvoorbeeld de nieuwe Noord/Zuid-lijn halte Ferdinand Bolstraat is op loopafstand gelegen. Uitvalswegen (A2, A4, A10) maar ook het centrum van Amsterdam zijn op korte afstand te bereiken.
Op de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid tegen betaling. De wachttijd voor een parkeervergunning bedraagt circa 3 maanden. 

INDELING
Middels het gemeenschappelijk entree, bereikt u de woning gelegen op de derde etage van dit goed onderhouden pand. Direct zal u opvallen dat u bent terecht gekomen in een heerlijk lichte en ruim opgezette woning. De hal geeft toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Allereerst een mooie ruime slaapkamer die door zijn hoekligging van 2 zijden licht binnen krijgt en daardoor zeer prettig aanvoelt.
De keuken vervolgens is recent geplaatst en bezit alles wat in een moderne keuken zou moeten zitten: gaskookplaat, afzuigkap, oven/magnetron en vaatwasser.
Verder heeft de keuken toegang naar het balkon.
Ook het zwevende toilet is recent geheel vernieuwd.
De woonkamer heeft zowel aan de voor- als ook aan de achterzijde ramen. Verder is deze ruimte prachtig in te richten met een grote eettafel en een ruime zithoek.
Via de interne trap naar de zolderverdieping. Allereerst komt u dan bij de berging met c.v. ketel en de wasmachine aansluiting. Vervolgens komt u bij de badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.
Tenslotte zijn er nog 2 slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de voorzijde fantastisch groot is.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. De canon is afgekocht tot en met 30-09-2054. De algemene bepalingen 2000 van de Gemeente Amsterdam zijn van toepassing.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste verdieping met bijbehorende berging op de zolderverdieping, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie V, nummer 10963 A-247 uitmakende een onverdeeld 97/23205e aandeel in de gemeenschap.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De vereniging van eigenaars is genaamd 'Vereniging van Eigenaars van "De Vincent 3"  te Amsterdam'. Het betreft een grote vereniging met daarin de volgende adressen: Jozef Israëlskade 1 t/m 18 (e&o),  Ruysdaelkade 255 t/m 271 (o), Van Hilligaetstraat 4 t/m 40 (e), Pienemanstraat 2 t/m 58 (e) en 62 t/m 86 (e), Vincent van Goghstraat 1 t/m 27 (o) en 2 t/m 36 (e).
De vereniging wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam en heeft naast het splitsingsreglement ook een huishoudelijk reglement vastgesteld. De VvE heeft tevens een meerjaren onderhoudsbegroting (MJOP) laten opstellen dat voorziet in werkzaamheden tot 2031.
De servicekosten bedragen € 124,87 per maand. De Vve heeft een gezonde financiële reserve opgebouwd van EUR 409.672 voor 298 appartementsrechten.

BIJZONDERHEDEN
- Langdurig afgekochte erfpacht
- Gezonde VvE
- In 2018 intern bijna geheel gerenoveerd
- Leuke moderne keuken en badkamer
- Geheel voorzien van een fraai lamel parket vloer
- Het gehele appartement verkeert in uitstekende staat, direct te betrekken!

----------------------------------------------------------------------------------------------------
We are very enthusiastic!! Recently renovated 4-room apartment located in a wonderful and quiet street in De Pijp!

SURROUNDING AREA
The Pienemanstraat is a peaceful street located in the lively neighborhood De Pijp in between the Cornelis Trooststraat and the Jozef Israelkade.
For your daily groceries you can go to the Cornelis Troostplein (Albert Heijn), the Ferdinand Bolstraat, Van Woustraat, Ceintuurbaan or the famous Albert Cuyp market. These are all located within walking distance.
For recreational purposes you can visit the Martin Luther Kingpark or the Sarphatipark.
You can also find a large variety of stores, convivial restaurants, nice coffee bars and hip cafés within walking distance.

Various public transport connections (tram, bus and subway!) such as, for example, the new Noord/Zuidlijn stop Ferdinand Bolstraat are located within walking distance. Arterial roads (A2, A4, A10) as well as the city center of Amsterdam can be reached at a short distance.
There is sufficient paid parking available on the public road. The waiting period for the acquiring of a parking permit is approximately 3 months.

LAYOUT
Through the communal entrance, you reach the apartment located on the third floor of this well-maintained building. You will immediately notice that you’ve ended up in a wonderfully light and spaciously arranged apartment. The hall grants access to all rooms on this floor. First of all, a beautifully spacious bedroom that, due to its corner location, has ingress of light from two sides and has a very pleasant atmosphere because of it.
Following that, the kitchen which has been placed recently and is provided with everything that a modern kitchen should have: gas hob, extractor hood, oven/microwave and dishwasher.
Additionally, the kitchen has access to the balcony.
The wall-hung toilet has also been completely renewed recently.
The living room has windows both in the front as well as in the back. Furthermore, this space can be wonderfully decorated with a large dinner table and a spacious sitting area.
Using the internal stairs you can reach the attic floor. First you will come to the storeroom with central heating boiler and washing machine connection. Then you reach the bathroom with walk-in shower, washbasin and toilet.
Finally, there are also 2 bedrooms of which the bedroom in the front is incredibly big.

PARTICULARITIES
- The ground rent has been bought off long-term
- Healthy VvE (Owners association)
- Almost entirely renovated internally in 2018
- Nice modern kitchen and bathroom
- The entire apartment has been provided with a beautiful strip parquet floor
- The entire apartment is in an excellent state, you can move right in!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-07-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
89 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Nieuwe Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Kaart Pienemanstraat 44 1072KH Amsterdam, Cornelis Troostbuurt

naar Pienemanstraat 44 1072KH Amsterdam, Cornelis Troostbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand