Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Pieter de Hoochstraat 19 /G 1071ED Amsterdam, Johannnes Vermeerbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Pieter de Hoochstraat 19G

*****ENGLISH TRANSLATION BELOW*****

Stijlvol wonen in het chique museumkwartier in Amsterdam Oud-Zuid.

Sfeervol appartement van ca 120m² met parkeerplaats en een overdekt terras op één van de mooiste locaties van Amsterdam in Oud-Zuid, nabij het Museumplein, het Concertgebouw, het Vondelpark en talloze winkels en restaurants op steenworp afstand.

Het appartement is gelegen op de 6e en daarmee, twee na hoogste verdieping in de statige ‘’Pieter de Hooch Residentie’’ en beschikt over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.
Dit appartementencomplex, gebouwd in 2000 onder architectuur van Cees Dam, is van alle gemakken voorzien zoals een beveiligde ondergrondse parkeergarage, lift en gemeenschappelijke fietsenstalling

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met lift en toegang tot ondergelegen bergingen, gemeenschappelijke fietsenberging en parkeergarage.

Entree op de 6e verdieping, hal met garderobe en separaat toilet. Alle kamers zijn bereikbaar vanuit deze hal. Grote woon- eetkamer met open keuken. De keuken, gelegen aan de achterzijde van de woning, is voorzien van ingebouwde apparatuur zoals een inductie kookplaat en een Quooker en heeft een open verbinding met de royale woon-
eetkamer. Door de hoge ligging heeft het appartement een prachtig uitzicht, over de stad, richting het Museumplein. In het verlengde van de woonkamer bevind zich een werkruimte. De grote woonkeuken creëert een ruimtelijk gevoel en de riante raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde zorgen voor een grote hoeveelheid lichtinval gedurende de hele dag.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. Beide slaapkamers en de badkamer zijn bereikbaar via de centrale hal. De badkamer is voorzien van alle sanitaire gemakken. Zo is er een dubbele wastafel, douche en een ligbad. Tevens beschikt het appartement over een wasruimte met aansluitingen voor wasmachine, droger en bergruimte.

Bijzonderheden:
Gelegen op eigen grond (uniek voor deze locatie)
Vraagprijs is inclusief parkeerplaats
Actieve en gezonde VVE
Separate berging in de onderbouw
Gemeenschappelijke binnentuin
Servicekosten € 263,59 per maand

*****ENGLISH TRANSLATION BELOW*****

Stylish living in the chic museum quarter in Amsterdam Oud-Zuid.

Attractive apartment of about 120m² with parking space and a covered terrace in one of the most beautiful locations of Amsterdam in Oud-Zuid, near the Museumplein, the Concertgebouw, the Vondelpark and numerous shops and restaurants just a stone's throw away.

The apartment is located on the 6th and therewith, two after the highest floor in the stately '' Pieter de Hooch Residentie '' and has its own parking space in the underground parking garage.
This apartment complex, built in 2000 under the architecture of Cees Dam, is fully equipped including a secure underground parking garage, elevator and communal bicycle parking.

Layout:
Communal entrance with lift and access to underground storage, communal bicycle storage and parking garage.

Entrance on the 6th floor, hall with cloakroom and separate toilet. All rooms are accessible from this hall. Large living room with open kitchen. The kitchen, located at the rear of the house, is equipped with built-in equipment such as an induction hob and a Quooker and has an open connection with the spacious living/dining room. Due to the high location the apartment has a beautiful view over the city towards the Museumplein. In the extension of the living room there is a workspace. The large living kitchen creates a spacious feel and the spacious windows on both the front and rear provide a large amount of light throughout the day.

The apartment has 2 bedrooms. Both bedrooms and the bathroom are accessible via the central hall. The bathroom is equipped with all sanitary facilities. There is a double sink, shower and a bathtub. The apartment also has a laundry room with connections for washing machine, dryer and storage space.

Particularities:
Located on private land (unique for this location)
The asking price includes parking
Active and healthy VVE
Separate storage in the substructure
Common courtyard
Service costs € 263.59 per month
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Kaart Pieter de Hoochstraat 19 /G 1071ED Amsterdam, Johannnes Vermeerbuurt

naar Pieter de Hoochstraat 19 /G 1071ED Amsterdam, Johannnes Vermeerbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand