Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Pilotenstraat 45 1059CH AMSTERDAM, Bedrijventerrein Schinkel

Prijs n.o.t.k. 

Bewaar object

Omschrijving

Omschrijving
Graag stellen wij voor aan u: de A-factorij. Dit complex bestaat uit een combinatie van gebouwen bestaande uit een gerenoveerde voormalige fietsenfabriek en nieuwbouw (2002). Oud en nieuw of industrieel en modern lopen hier vloeiend in elkaar over. Verschillende patio's onderbreken de voormalige fabrieksvloer. De hoge en monumentale sheddaken zorgen in het oude gedeelte voor veel lichtinval. De drie nieuwere bedrijfspaviljoens zijn aan de zuidzijde geheel voorzien van een grote raampartij met fraai uitzicht. De A-Factorij is gelegen op het bedrijventerrein de Schinkel in het uiterste zuidwestelijke hoekje van de ring van Amsterdam. Op het bedrijventerrein zijn diverse gerenommeerde bedrijven en creatieve kantoren gevestigd, denk hierbij bijvoorbeeld aan Ogilvy, Etcetera en MVSA Architecten.

Nieuwsgierig? Kom een keer langs voor een bezichtiging en maak kennis met de A-factorij.

Bereikbaarheid per auto
Het complex is zeer gunstig gelegen in de nabijheid van diverse uitvalswegen en de luchthaven Schiphol. De oprit naar de snelweg A10 (s107) bevindt zich slechts op enkele minuten rijden. Bovendien zijn het Olympisch Stadion en Amsterdam Oud Zuid zijn gemakkelijk te voet en per fiets te bereiken via het IJsbaanpad. Daarnaast beschikt het complex over een eigen parkeerterrein.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Metrostation Henk Sneevlietweg (lijn 50 naar Gein) ligt op ca. 15 minuten loopafstand, evenals de bus- en tramhalte IJsbaanpad waar verschillende lijnen voor een goede verbinding met Amsterdam en omstreken zorgen.

Beschikbaarheid
Gebouw F
unit F.0.01: 2.229,8 m op de begane grond;
unit F.0.02: 1.956,2 m op de begane grond;
unit F.0.03: 1.072,3 m op de begane grond;

Compleet Turnkey inbouwpakket

Huuringangsdatum per Q4 2018

N.B. er is een lift aanwezig.

Huurprijs
200,- per m per jaar, deze prijs is exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
35,- per m per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeren
In totaal zijn er 5 parkeerplaatsen beschikbaar voor Pilotenstraat 45.
1.850,- per parkeerplaats te vermeerderen met BTWLees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-06-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
5.651 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van Plan West, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Kaart Pilotenstraat 45 1059CH AMSTERDAM, Bedrijventerrein Schinkel

naar Pilotenstraat 45 1059CH AMSTERDAM, Bedrijventerrein Schinkel
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand