Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Provincialeweg 56 B 1506MC Zaandam, Russische buurt

Vraagprijs € 425.000 

Bewaar object

Omschrijving

De Makelaar kiest voor prominent wonen midden in het Centrum van Zaandam!!

Aan de Provincialeweg in Zaandam, naast de Hermitage, verrijst appartementencomplex De Makelaar. Een imposante woontoren in de inmiddels voor het Zaandamse Stadshart zo kenmerkende bouwstijl: fraaie gevels, sierlijke afwerking en een uitgekiend gebruik van het sterke, inmiddels wereldberoemde, kleurenpalet.

De Makelaar wordt een uitblinker. Met meer dan 20 appartementen, was er volop keuze voor de toekomstige bewoners. Over zes etages verdeeld, variŽren de woonoppervlakken van circa 70 tot 110 m≤, met twee, drie of zelfs vier kamers. Dit appartement is de laatste die nu beschikbaar is maar zeker ook een van de mooiste!

Dit schitterende 4 kamer appartement is werkelijk uniek, mooi ruim veel licht en een fantastisch terras met uitzicht over het water van 2.60 X 12 meter.

De bouw is gestart, de verwachte oplevering is 2e kwartaal 2019.

Bewoners van de Metropoolregio Amsterdam vinden hier ruimte, comfort en luxe binnen hun financiŽle reikwijdte!

Bereikbaarheid Zaandam

Alle bekende knooppunten in auto-, trein- en busverkeer liggen bij De Makelaar onder handbereik. Drie minuten lopen naar het juiste perron van het NS-station, 12 minuten met de trein en dus sta je binnen een kwartier op het Centraal Station! Met in de spitstijden zo'n 8 tot 10 treinen per uur blijkt woon-werkverkeer vanuit Zaandam vaak gunstiger dan vanuit de hoofdstedelijke woonwijken.
De ligging aan de Provincialeweg, naast de ingang van parkeergarage Hermitage, garandeert een snelle aftocht of aankomst per auto. Met de ontsluiting van de tweede Coentunnel is doorstroming naar het complete Rijkswegennet via A8, A9 en A10 uitstekend.
Daarnaast bieden de fietssnelweg, de Hempont (voor fietsers gratis afvaart elke 20 minuten) en de verschillende veerdiensten tussen Amsterdam CS en de kade bij het nabijgelegen Zaantheater variatie in de dagelijkse routine.

Het Zaandamse Stadshart
De Makelaar draagt bij aan de vernieuwing van het inmiddels gelauwerde Zaandamse stadscentrum. Winkelen, horeca en cultuur vormen samen met wonen de speerpunten van de verlevendiging. Het zijn tenslotte de mensen die een stadshart laten kloppen.
De diversiteit in winkels, bekende ketens als Primark en Zara kozen Zaandam voor hun conceptstores, en het brede horeca aanbod met restaurants, terrassen, cafť's en foodstores maken het gezellig. Zowel het Zaantheater als Pathť liggen op loopafstand. De komst van het Cultuurcluster, met onder meer de bibliotheek, muziekschool, theaterzaal en poppodium, en de vernieuwing van NS-Zaandam liggen in het nabije verschiet.

Elk appartement heeft een eigen HR-combiketel en ruime berging met aansluiting voor wasmachine en -droger. Keuken, badkamer en toilet worden voorzien en kunnen middels stelposten naar eigen smaak worden ingericht.
De entree van De Makelaar bevindt zich aan de Provincialeweg. Hier worden alle centrale voorzieningen geplaatst, als trappenhuis en liftinstallatie. Voor de op te richten Vereniging van Eigenaren is een Meerjaren Onderhouds Plan (MJOP) opgesteld wat voorziet in de gezamenlijke kosten van onderhoud.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
107 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Provincialeweg 56 B 1506MC Zaandam, Russische buurt

naar Provincialeweg 56 B 1506MC Zaandam, Russische buurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand